Inebrya фарбите кај можам да ги најдам? Освен online..исто освен dm на Evolution каде на друго место? Бев во дм и нијансата на бакар што ја барав ја немаше..
Ако може да ми предложите некоја фарба?што нема да ми се измие со 3 пати измиена коса. Сега моментално сум шатирана,околу 3/4 прсти ми е израснат коренот,би сакала да ја исфарбам темно чоколадо. Па ако може некој предлог?
Препорачајте некоја добра и долготрајна фарба за црна коса. Ама убава и сјајна, природна црна нијанса а не онаа што ја викат blue black. Од Гарниер, Палет и Аура не сум нешто многу задоволна. Многу брзо се мие бојата, ко со колор шампон да сум се фарбала.
За црна земи Олиа. Јас никогаш немам ставено црна. Но имам видено офарбани со таа фарба. Преубав сјај. Јас до сеа се фарбав со Еволушн, бројче не знам ама пишуваше dark blonde. Е сеа сакам уште посветла. Како жито боја. Препорачајте. Ама да не бидам сенф во косата.
Да ама без амонијак. И со масла. Многу е добра и малку оштетува. За црна боја не ти треба којзнае која јачина. Ќе фати секако.
За фаќање ќе фати, природно темна коса имам. Ама многу ми е долга, ќе треба две да купам, една не знам дали ќе ми стигне. А вака долготрајна ли е бојата? Мене тоа ме нервира кај фарбиве, релативно брзо се измива.
Јас користам од Ревлон (colorsilk), не се измива воопшто, ем кафеава се фарбам. Течна е коа ќе ја раствориш, нешто потечно од гел форма.. Во Зегин ја има околу 250-260 некаде
Да, таа е. Само мојата е ash brown ама ми излегува баш светла кафеава нијанса. Црна би излегла супер, ниту бледнее можеби ќе се испира за разлика од некои други. Еве Кене имам користено, Лореал, Еволушн, Гарниер палете... Сите се измиваат, после две три миења бојата врска немаше како што беше на почеток
Добро фарбите на Лореал колку време ви држат? Многу разлика има во тие тука и во странство. Јас си ја вратив мојата боја и веќе не планирам фарбање, освен во моменти на хормонски дисбаланс тогаш ги добивам сите идеи