Јас до сега сум најзадоволна од Keune,најмногу што ме нервирало кај фарбите е тоа што одма паѓаат. Последен пат се фарбав со Keune и не паѓа така лесно.
lackygirl дефинитивно сите работи на ревлон се доказано квалитетни презали ги тие 1000 ден ке се исфарбаш еднаш во тие 5 месеци со две фарби и притоа ке го фарбас коренот со поевтини,а ако се фарбас со гарниер и палете ке треба секој месец да ја фарбаш целосно косата што ке ја изгориш,ти казувам од искуство пред 3 год поцнав да ја фарбам косата со гарниер,еволушн и целосно ми се оштети,последните две год почнав да ја фарбам и негувам со фарбите и третманите од ревлон и ми е како свила,еден третман од ревлон е од 400 до 500 ден,а е замена за 5 ампули па така пресметај една ампула е 150 се исплака мн и има мн фајда!!!
Марија, еве јас се фарбам со Гарниер со години, па не ми ни сува (дури и ми е масна, прскам Глис на врвовите, супер е), ни изгорена, имам боја каква што сакам, не паѓа наеднаш, Палете првото миење веќе ми пожолтува. Значи, до косата е, не е до цената на фарбата. И плус се фарбам на секое 3-4 фарбање цела коса, инаку само корените
ја користел ли некој оваа новата фарба за коса од палете, делукс, дали е квалитетна и колку е задоволна од неа?
Последните 2-3 месеци фризерката ме фарба со грчка фарба за коса- не ме фаќајте за збор ама мислам дека Fadin се вика,така нешто нијансата трае долго,не се веднаш измива,само што јас многу ја пеглам па последната недела пред фарбање ми е нијанса осветлена...ја фарбав чоколадо,сега ја осветлив со мед.Фарбата е 400ден,ама незнам дали оди со хидроген.Мене ме чини 350 ден бидејќи таа ме фарба и не ја става скрос цела фарба оти е поголема... Гарниер користев долго време и никаква е исто ко палете-и поскапата ја имам користено и не ми е убава,субрина -не се лоши,е сега сакам да пробам со еволушн мајка ми ја користи и ја фали дека и е убава
Trend up - италијански бренд на професионална фарба за коса, чини само 210 денари, а пакувањето е од 100 мл. Хидроген се купува одделно, плус уште 50 ден...Нијансите се феноменални и не паѓа со миење...Идеална фарба за густа, сува и долга коса...
Нешто плаво-платинесто нијансиче се наоѓа од фарбава? И каде може да се купи? Не сум видела никаде досега...
Сум слушала за Keune дека се доста квалитетни, само сакам да прашам дали се доволно трајни и дали долго се задржува бојата?
да трајни се и најреално се добива посакувана боја со нив.малку се поскапи од другите но мислам дека вредат да се платат
за палете незнам,некои ги фалат,но јас имам неубаво искуство со нив.Бојата одма ми паѓа на второто-третото миење на косата а и пешкирите и перниците ги правам лом по дома
Леле извини, сега видов.Да, бојата е потрајна за разлика од другите и се добива многу убава боја. Јас се фарбам плава и тоа е единствената фарба која сум ја ставила и од прв пат добила посакуваната боја