Се офарбав со Сајос чоколадна боја,многу убава излезе,баш чоколадо,задоволна сум,е сега не знам за трајноста,тазе сум фарбана,ќе видам
Јас сум презадоволна од Fadiam Ја користам најтемната костенлива нијанса, ми се чини 4.3 беше. Не е многу скапа, тубичка од 100ml чини 300 денари. Со тоа што, на првите две фарбања, фризерката ми ја стави цела, затоа што мораше убаво да ги загаси белите прамени од претходно. Помина повеќе од месец од моето прво фарбање и тек денес пак се офарбав. Бојата не мрдна, единствено на некои прамени малку почна да паѓа, што е нормално затоа што бланшот е појак.
И јас имам само пофалби за Сајос. Црна се фарбав, и не мислев дека ќе бидам нешто воодушевена, но има некој кафеав отсјај, што ја прави бојата да изгледа поприродна. Дефинитивно со овие ќе продолжам.
Според мене Гарниер,јас таква користам и баш сум задоволна..не ми се оштетува толку косата..Ја прави поприродна..
Најбоље се ! Додека ги имаше кај нас , незнам зашто ги снема , се со нив се фарбав и ептен долго држеше бојата скоро месец и нешто
Хммм,е ај нареден пат Сајос ќе земам да видам штом ја фалите толку Сега со Субрина се фарбав,не е лоша,убава е
Палете! Ги фалев Сајос и Гарниер ама од Палете сум нај задоволна досега и се ефтини и фарбата не паѓа брзо
Не нема , од прва нема ништо да добиеш туку некоја шарена нијанса , со било коа фарба и да е треба помине време и неколку фарбања ќе се изедначи