Оваа беше актуелна пред 10тина години .. тогаш ми беше добра риба од политичката сцена заедно со Мехмети А оваа подолу не е политичарка али е ептен солидна Ленче Ристоска дури и подобра од оние две што ги спомнав погоре
Мене Ленче ми е многу поубава од Фатиме, али Фатиме каков став има ау многу е моќна, секоја чест. Веќе имаат и фан страни на фб: https://www.facebook.com/Фан-Клуб-на-Фатиме-Фетаи-Fan-klubi-i-Fatime-Fetait-221752734835908/
Устата и е ко кокошкино дупе. Елизабета Канчевска е како оса. Имаше на времето една од сдсм, не ми текнува од каде беше, имаше на Еднооки многу фори за неа, Наташа ми се чини се викаше, за презиме неможам да се сетам. Силванева Бонева не е грда, ама кога ќе се сетам колку ми е проста паѓа во вода.
Јас сум едини “изрод“ во државата, ни Лена и Фатима не ме палат. Конзервативни теткици забулени во кошулчиња.
Само за политичарки е темава или и за политичари .. ? Од жени : Ермира Мехмети , Радмила Шеќеринска , и ( иако не спаѓаат во политичарки ) Ленче Ристовска и Фатиме Фетаи . Од мажи : Никола Димитров , Стефан Богоев , Никола Поповски и евентуално Илија Димовски .