Ја користам левата, девојката прв пат кога ја видов се движеше во обратна насока , но кога се задлабочив во фигурата и го променив правецот и се вртеше во насока на стрелките, чудно не знам како успеав, ама почна да се врти обратно
Прво цело време ми се гледаше на лева страна, луѓе бе одма кога ќе видам автоматски се врти обратно од насоката на стрелките од часовникот. После наеднаш ми се смена насоката. Ах мозоче мозоче
Јас прво ја гледав дека се врти според стрелките на часовникот и после ми се смени. Значи и двете ги користам подеднакво, така?
Хахахахаха девојкии Гледајте подолго време во девојката. Девојката се врти на едната страна, па потоа на другата страна. Забележете дека прво едната нога и е крената, потоа другата нога ја крева и се врти во обратен правец.
Не само на тебе, на сите им се врти така, само некои не гледаат доволно време во анимацијата за да почекаат девојката да се сврти на другата страна
Лева страна. Втор пат ми излегува вака.. Имаше нешто на некоја емисија и според кажаното и тогаш излегов дека ја користам левата половина.
Сликите двете се двосмислени. Можам јас и така и така да гледам, иначе ми испаѓа левата, еве конкретно со вагонот изгледа како да оди и нанапред, но како и наназад да се движи, е работата е што прво ќе приметиш во игриве кои многу многу и не се за верување На тестот погоре http://web-us.com/brain/braindominance.htm ми испадна пак левата.
Прво се вртеше во насока на стрелките, па после кога прочитав за левата страна кога ја погледнав ми се вртеше во обратна насока... Да,не ја мењаат сликата повремено?!? Ај некој нек ја гледа подолго