Десна. Иначе ама е јако ова И сега гледам дека е точно, навистина повеќе ги користам функциите напишани за десната страна на мозокот. И да, и јас умеам да ја сменам насоката, неможев да си поверувам на очиве! После тоа повторно ми требаше концентрација за да ја вратам во стрелките на часовникот.
Добро сега или сум јас одвеана или сликава е за мајтап...Први 10 секунди ми беше како стрелките на часовникот. после се се смени. обратно се вртеше... Ја гледам одново и одново и пак ми се менува де лево, де десно... Подеднакво го користам цел мозок.
Сликава се врти после неколку секунди сама на другата насока . Се вртеше прво десно така да десната страна, иако не мислам дека е точно ова бидејќи не е до мозокот туку таква е сликата
Во право си Ким, добра им е финтата можеле некој посоодветна слика да стават или ете некоја друга, а не вака Па да кажам ајде ете според тестов, нека биде дека десната половина од мозочево ја користам иако и левата половина кога не би одела според тестот, поради сликата
Десната страна испадна.... а ако се концентрирам тогаш левата страна .... Колку само е ова го користам секојдневно Функции на десната страна од мозокот Базирање на чувства Широк аспект на гледишта Водење според имагинација Меморирање на симболи и слики Живеење во сегашноста и иднината Филозофија и религија Логично разбирање Верување Почит Ориентација во простор Разбирање на функциите на уредите Базирање на фантазија Простор за нови можности Импулсивност Преземање ризици
пишува дека ако се задлабочите ќе забележите дека девојката ја менува насоката што значи дека ''можете да промените дел од себе'' јас во насока на часовникот видов (десна)