Јас колку што сум информиран,ајфон е најпродаван телефон во светот за 2017 година.Ке најдам на нет и ке пуштам тука
Абе луѓе, темава е за да кликнете на линков од првото мислење и да ви искочи нешо откачено ко на мене Your ideal phone is... a Gun Phone
Во овие 3 дена?? Шала на страна, гледам фанатик си за епл ти, ама верувај 5 години продавав телефони, ако дневно се продаваа по 20 воопшто, на годишно ниво се продадоа едвај 20 ајфони. Па сега прерачунај. Ова за кај нас конкретно, на светско ниво не знам, ама пак андроид е на прво место, тврдам
Да а знаеш зашто се продавале 20 ајфони годишно?Затоа што во телеком и вип ајфоните се ОГИН,и огромна разлика е цената во мобиларите и во вип/телеком. Јас сум епл фанатик да,но да бидеме реални,јас последниве 5 год не гледам луѓе со друг телефон осве ајфон,не ме интересира зашто што и како купиле,но според тоа се гледа луѓето што користат.
Па да само телеком го нудеше тогаш. А ти чим само ајфон корисници сретнуваш, во некои други кругови се движиш за разлика од нас обичните :/