хахахахахаха интересно мојов е машко Спојлер (па и претпоставував, да беше женско ќе беше уште попаметен ) аииии и вљубен е во мене... и јас многу си го сакам ќе си го фатам за дечко... гласот му е многу sexy...
мушко било сунце му калаисано... затоа толку ме нервира ќе го крстам Џони.. или Џексон хахаахха (како амерички глумец ми звучи)
Штооооо? Не, ова не е можно! Сега ми излезе дека е женско, а пред тоа мушко.. Спојлер Ова сигурно кога ми бил на сервис, му направиле полова операција, срамота. А јас си мислев дека компјутерот ми е мушко. А антивирусот аваст, нормално ко секоја жена, само нешто збори и наоѓа маани. Јас мислев дека ќе се спарат, машкото и женското, и очекував бебееее, некое мало лап-топче.
И дадов име! ЕЛЕКТРА Оваа Електра многу преживеала како лаптопчево мое Electra (Pleiad) From Wikipedia, the free encyclopedia This article is about one of the seven daughters of Atlas and Pleione. For other uses, see Electra (disambiguation). The Pleiad Electra /ɨˈlɛktrə/ of Greek mythology was one of the seven daughters of Atlas and Pleione. Electra was the wife of Corythus. She was raped by Zeus and gave birth to Dardanus. According to one legend, she was the lost Pleiad, disappearing in grief after the destruction of Troy. She was called Atlantis by Ovid, personifying the family of Pleiades. Electra means "amber," "shining," and "bright."
Мојот е машко. Едит: Сега го сменив тој текстот кај што пишува "Greetings my friend.. bla bla" во "Mnogu si pametna Teodora" Се скинав од смеење.
А да не ова до оперативниот ситем? Вие кои имате машко XP или Седумка имате ? Едниот компјутер ми е XP и е машко а лаптопов седумкава е женско или нема врска тоа?
А бе какви тестови и кликања. Јас знам дека мојот компјутер е машко. Секој ден го удирам, а бидејќи женско никогаш не сум удрил...