Кој тип на жена сте?

Дискусија во 'Насмевка' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. musicgirl55

musicgirl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    Јас се пронајдов во жена-сестра само што сум преемотивна :)

2. n.a.k.e

n.a.k.e Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    7
    Жена – сестра, подвижна, независна, самостојна, силна. нејзиниот афродизијак е такмичење. прекрасна другарка и пријателка и со машки и со женски. Емотивно недопирлива, бидејќи има само една цел во животот – да победи таму кај што одлучила, било тоа да е кариера, спорт и сл. За нејзе животот е утакмица, а Таа е силен натпреварувач кој секогаш ќе се труди побрзо да трча од другите, да скока подалеку, да ја изненадува околината возејќи наоколу авиони, џипови. Нејзина девиза: „Натпреварот секогаш продолжува, а јас ќе бидам победникот.„ ;) ;)

3. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Жена – сестра, подвижна, независна, самостојна, силна. нејзиниот афродизијак е такмичење. прекрасна другарка и пријателка и со машки и со женски. Емотивно недопирлива, бидејќи има само една цел во животот – да победи таму кај што одлучила, било тоа да е кариера, спорт и сл. За нејзе животот е утакмица, а Таа е силен натпреварувач кој секогаш ќе се труди побрзо да трча од другите, да скока подалеку, да ја изненадува околината возејќи наоколу авиони, џипови. Нејзина девиза: „Натпреварот секогаш продолжува, а јас ќе бидам победникот.

4. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Жена – сестра, подвижна, независна, самостојна, силна. нејзиниот афродизијак е такмичење. прекрасна другарка и пријателка и со машки и со женски. Емотивно недопирлива, бидејќи има само една цел во животот – да победи таму кај што одлучила, било тоа да е кариера, спорт и сл. За нејзе животот е утакмица, а Таа е силен натпреварувач кој секогаш ќе се труди побрзо да трча од другите, да скока подалеку, да ја изненадува околината возејќи наоколу авиони, џипови. Нејзина девиза: „Натпреварот секогаш продолжува, а јас ќе бидам победникот.„

5. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Жена – сестра, подвижна, независна, самостојна, силна. нејзиниот афродизијак е такмичење. прекрасна другарка и пријателка и со машки и со женски. Емотивно недопирлива, бидејќи има само една цел во животот – да победи таму кај што одлучила, било тоа да е кариера, спорт и сл. За нејзе животот е утакмица, а Таа е силен натпреварувач кој секогаш ќе се труди побрзо да трча од другите, да скока подалеку, да ја изненадува околината возејќи наоколу авиони, џипови. Нејзина девиза: „Натпреварот секогаш продолжува, а јас ќе бидам победникот.„

:)

6. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Ја сум мушка жена. :$

На MarchelineAmaru и Beauchamp им се допаѓа ова.
  7. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295

8. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295

Јаоооооооо :rofl: :rofl:

9. Tej4e

Tej4e Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    Ни една од овие :|

10. belluci

belluci Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    12

11. Chair

Chair Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    3
    Јас се пронајдов во жена бизнисменка ама и во жена сестра.Комбинација од двете :)

12. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590

13. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    Ова дефинитивно е мојов карактер :lol:

14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Ни едно од овие.Ама кога веќе треба да изберам, нека биде Жена-сестра. :)

15. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    Жена – сестра, подвижна, независна, самостојна, силна. нејзиниот афродизијак е такмичење. прекрасна другарка и пријателка и со машки и со женски. Емотивно недопирлива, бидејќи има само една цел во животот – да победи таму кај што одлучила, било тоа да е кариера, спорт и сл. За нејзе животот е утакмица, а Таа е силен натпреварувач кој секогаш ќе се труди побрзо да трча од другите, да скока подалеку, да ја изненадува околината возејќи наоколу авиони, џипови. Нејзина девиза: „ :) :) :) Натпреварот секогаш продолжува, а јас ќе бидам победникот.„

16. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Сестра и сопруга :lol:

17. vale.96

vale.96 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    11
    ќерка и сестра :P :P :P :P :P

18. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Жена - сестра, некао најмногу се пронајдов во тоа

19. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    Жена – сестра, подвижна, независна, самостојна, силна. нејзиниот афродизијак е такмичење. прекрасна другарка и пријателка и со машки и со женски. Емотивно недопирлива, бидејќи има само една цел во животот – да победи таму кај што одлучила, било тоа да е кариера, спорт и сл. За нејзе животот е утакмица, а Таа е силен натпреварувач кој секогаш ќе се труди побрзо да трча од другите, да скока подалеку, да ја изненадува околината возејќи наоколу авиони, џипови. Нејзина девиза: „Натпреварот секогаш продолжува, а јас ќе бидам победникот.„ :D

20. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Еве мене ме има и во двете .....