Љољ Немој така цуци, другарките ќе те помислат обратна си станала, ќе се загрижат КаранџиЏиа. Кој член дава најконструктивни критики?
Па ако, и другарките ќе ги преобратам, кога можев тебе лесно е со нив ма цуцо На прашањето-нема таков Кој друг сака да ја фати специ за газо?
Da bese za gradi ke recev @John Snow , ali vaka so znam, neka bidam jas da ne propadne prasanjeto Koj clen uziva vo sebedovolnosta ?
Oти не си ме oзнaчилa злaтнa? Епa сaлaмo јaс јaвнo пишувaм декa ти и другaркa ти бaрaте бaн зa сите членoви кoи имaaт пoинaквo мислење oд вaшетo. Тoa си гo пишувaм јaвнo, a не пo лп нa мoдерaтoрите. Тужибaбa знaчи кoгa ти и другaркa ти изигрaвaтa Пoaрa пa демек oткривaте дупли прoфили пa гaлaмите зa дa бaнирaaт членoви Нaјгoлемиoт циле миле е @Someonespecial Кoј член нaјмнoгу мрaзи зимa?
Сите мајки со мали деца Сакале ,не сакале исто им се фаќа. Која членка е опседната со свекрва/снаа однос?
^ Ти(+уште некои ама не ми текнува сега баш на сите) опседнати сте со сеир мавање на таа тема. Кој член се држи до тоа да советува на било која тема без притоа да исмејува или потценува?