Има многу, но некои од што сакаат да привлечат внимание губат чуство за реалност. Пример, ИванаЃубре. Така мислам беше по ѓубрето ја запомнив, а инаку ја лижел некој тип од нога па нагоре сред дискотека. Кој е најдосаден за читање?
Па скоро сите имаат квалитетни мислења,никој не е досаден за читање освен троловите што имаат бујна фантазија. Кој е најактивен на фемина чатот?
IronLady, Anabelle.Amorette, Valerin, Lella, Dream-Girl, Marossa, Sanjichka007, Elissa, на овие ми текна во моментот. Кој член ужива во зимата ?
Колку мене ми е познато Далерон, повеќе е тука сконцентрирана отколку на работата, наутро прва го отвора форумов, изгледа клучот е кај неа.. Се извинувам ако грешам. Која членка сака да доминира и во секоја расправија нејзината да е последна?
Цка Имаше една Аиша, ама незнам дали е уште активна. Одвратна. Кој член треба да биде нов модератор? Spoiler Јас мислам @Daleron
@Serafima е дефинитивно најголемиот гурман на цела Фемина (ти го обожавам секој пост во фемина инстаграм ) Кој член постојано си го менува расположението?