Сексуален маЊак сум бе си моШам сакам да си опШтам, кој ви е крив што не моШете! Во врска со прашањето. @Cka Со нејзините постови. Кој се слага со сите, а не се вика Слаѓана?
Е го знам одговорот - Acisal не се вика Слаѓана а се слага со сите Кој е најчесто дежурен на форумов?
Spoiler: ХАХАХА Не сум најмала мор има и помали од мене, веќе 2 години поминаа од тогаш кога бев доста помала од кога се зачленив, ама нема врска мене си ме запамтила. @Annath мислам Со кој член се имате скарано?
Со бубачка, зошто ми е напорна и неправедна. Мимс сега гледам дека ме сметаш за најголем гурманИ сум, да знаеш си погодила.
@1209 Мило ми е што ми посвети внимание, јас не ни памтам кога сум се расправала со личност како тебе. Што знам Hermosa Кој член е форумџика на годината?
Cka 100% дежурен кавгаѓија на сите можни теми. Која феминка е најзгодна и има најдобри комбинации од темата: Модни критики за не толку храбри феминки?
А бе секој си е паметен на свој начин. Не би да двојам никого. Кој член се изразува со најмногу дијалект во речникот.