@Captain-Omni и порано @EleMental . Коа од феминките би ја посакале за снаа? п.с. @galapce зошто таков став???
Daleron ako probas da vidis deka izmesani se prasanjata tamu pomegu dva clena.Ovoj odgovor e za koj e najinteresen.No ete sfati si kako sakas.Bidi sigurna deka na manipulatorite direktno im kazuvam deka se toa.A i tie si primetuvaat koga se otkrieni i od koga. Prijaten den.
Извини ако погрешно сме разбрале, ама ај разлистај ги прашањата подоле има уште многу постови после тоа. Си требала да го цитираш прашањето, вака испаѓа дека си одговорила на прашањето на Анина. Нема врска ок е настанало недоразбирање.
Bogami fala bogu sto prasavte.Sega koga razloistav i jas vidov deka sum izmesala.nema da se vadam na osnova deka sum od telefon.Greskata e moja.Fala na razbiranje.
И јас те сфатив дека оодговараш на прашањњто за манипулатори. Ај си реков ќе помолчам бидејќи ептен низ нозе ме зеде за свекрвица Туку далерон постави прашање ијас ќе одговорам. За снашка сакам некоја како @galapce . Би било забавно и за крај Кој има виткана коса?
Јас сум срцка иако не го покажувам тоа на форумот @Sunshine.Sunshine и @Arthur Кoj член мислите дека има некаква опсесија со нешто?
Досадни ми се речиси сите километражни постови, уште некој да има време да го чита тоа. Kога наидувам на таков пост и членот ми е досаден во моментот. А досадни членови општо, Гордана10, во начинот на кој ги склопува речениците и Лилит кога ќе запне да го наметнува своето погрешно мислење, т.е. секогаш. И уште некој имаше, само не ми текнува во моментот. Кој член ве нервира?
Штознам.. не би сакала никој да издвојам, за да не се навредат. На кој член му висете на профилот 24/7?
Не можам да издвојам.Сите овде што ги читам и со оние што комуницирам не се такви.Барем јас не сум забележила. -Кој член има најубав стил на облекување?