Не можам да го читам повеќе би рекла не трпам, Петре Парличко, бидејќи е страшно негативно настроен и со ни едно мислење не се согласувам. Од кој член нешто сте научиле корисно?
па од @mims-89 ми се допаѓаат мислењата и од @Gordana10 исто така се корисни.. кој член е највицкаст?
Може повеќе? АнаКАренина нај поетски, Лилит најкритично содржински, Трендафилка како една сеопфатна целина. Со кого најмногу пати сте влегле во дуел? Упс, грешка, си ме прерткала, ќе речам членките на архитектура, Мишела, ти, 1209, според претпоставки. Прашањето е исто, Со кого најмногу пати сте влегле во дуел?
Неколку познавам, ама не сум им открила на форумов, нема потреба. Кого го замислувате најцрн/најтемен по тен?
Интресно прашање, јас би рекла @Gea со лепотицата нејзина. Кој член сте го следеле порано а веќе не е активен?
Кој член прв ќе добие бан од играва? Игра е само луѓе, нема потреба и тука од расправии. Следниот член што повторно ќе започне со оф-топиците и расправиите ќе добие бан. (Да си одговорам на прашањето погоре.) Trendafilka, Teddybear.. Кој член ви дал корисен совет?