@SwanMay аватарот нејзин мислам дека е нејзина изработка, ако грешам поправете ме. Кој член ви е најблизок во размислувањата и во реалноста би си ги довршувалле речениците доколку би имале можност да подискутирате?
Со една џенцка со голема и убава насмевка барем таква слика создадов за неа, според ликот и делото. Како сте? Што требаше да прашам... На кој му се оди утре во шопинг? Да ми прави друштво Се зезам, кој е за кафе? Кој е разузнавач на форумот?
Интересено прашање, би рекла со @Doozy еве, зашто сигурно би се згазила до смеење зашто со неа мора да ти се деси нешто урнебесно. Со кој член би можеле комотно да останете на пуст остров месец дена?
мислам со @Abeja ми оставила впечаток на "откачена девојка" на кој член би му го оставиле бебето на чување?
јас ко страдна само манијачим на фемина инстаграм на кој член би му ги дале клештите да ја деактивира бомбата врзана за вас?
@AnaKarenina или @Someonespecial затоа што ми личат на девојки што смирено би пристапиле на проблемот На кој би му дозволиле да ве нашминка?
Тешко прашање, зошто ни јас,ниту пак он нема да знае што треба да направи. Ќе ми треба некој многу храбар. Некој кој и да умрам нема да ме носи на совест. Затоа што така требало да биде. Мислам дека на @BoneMachine - ако не за друго он не верува во ништо. Макар да ќе ми биде криво ако умре заедно со мене. Мислам дека сепак на крај ќе му речам само раката да ми ја ослободи па што направам, направам Ох ме претрка ...Не давам никој да ме шминка...Ама ако веќе морам @mims-89 или @Mishela незнам како шминкаат ама имаат квалитетни шминки So kogo bi odele vo soping?