Никој не изразува хуманост почесто, како надвор, така и овде има некои лажни хуманисти по потреба, колку да се истакнат. Така што, не знам кој член е хуман. Кој едно зборува, а во пракса поинаку постапува?
Taka e za humanitarcite. Toj sto e human ne se istaknuva. Nemozeme da znaeme koj edno zboruva a drugo praktikuva.Ako virtuelnovo e ednoto,realniot zivot e drugoto,a nie toj del ne go gledame. Koj clen odamna go nema a vi fali niz temite.
@Offspring ретко ја гледам во последно време а интересна ми е. добивате на лото а условот е да ги поделите парите со некој член, кој е среќникот кој би го одбрале? лол
мислам дека ако некој ја изнервира Daleron никој не може да ми гарантира дека нема да не испотепа кој член го доживувате како репер за добро однесување?
Sunshine.Sunshine и Ана Каренина Кој член имал проблем да сфати нешто кое јасно сте го пишувале и погрешно го толкувал?
Spoiler А мор во исто време сме пишале, туку остај тоа не те сватив како ме категоризираше за турските серии е одговорот или за најдепресивен член ? се надевам не е за второво хихи
За турските серии . Ама знаеш колку слатко се насмеав кога видов дека баш ти за секунда си ме претекнала и тоа со признание
Морав да бидам реална и да си самопризнаам ... Туку ајде , нека се продолжи играва , уште важи моето прашање, кој член е најдепресивен ?