@Rose96 и marama исто така средено и убаво се шминка.. Кој член сметате дека има најдобар вкус за мода?
Ако може јас да си се ставам во таа категорија Не за се ама за неколку битни теми на форумов, стварно ме повредиле неколку членки и ми било тешко без разлика на тоа што ова е форум итн инт. Кој член е најперверзен?
Јас не станувам најрано, за другите не знам. (Не поставувајте вакви прашања,how am I supposed to know? Па 40 000 народ има овде, мајка му стара) На кој од членовите прв би го известиле ако дознаете дека имате рак?
Zatoa postoi opcija da odgovaras nesto sto znaes.Od kaj pa sekoj da znae ti sto znaes da odsgovoris i deka tokmu ti ke odgovaras posle clenot sto ke prasa? Na nikoj valjda.. Koj clen najkasno legnuva?
У последно време само jaс гледам дека сум у присутни членови некаде до 5/6 сабајле Кој член се праи "француз"?
Ариела? Хаха. Галапче, па и ти не мораш да го одговараш прашањето на кое немаш конкретен одговор. Работава со свој камен, по глава. Кој член ви изгледа како да се меша во секоја чорба?
Со @Sesil , а и она е главна во трета смена Кој член е најлесно навредлив, да не речам, најбрзо се расплакува ?
Auuu mnogu gi ima, ne da se rasplakuvaat, tuku I po LP se grupiraat I napagaat pa taka da ne bi mozela site da gi nabrojam Koj clen vi e najslicen vam ?