Е како да го издадам сега човекот,кога вика прва сум му. Со кој член од форумот сакате да се запознаете?
Не можам да издвојам еден член, би сакала да се запознаам со повеќемина. Кој член од форумот е перверзен?
И јас тоа се чудам Спојлер Иначе најперверзни се неколкуте по форумскиве игри што се закачаат (yeah I'm watchin' you ) Кој член е најсмирен?
@Kukla994 Кој член е манијак за благо? Ова беше за тоа кој е друштвен А за удварачи, сигурно @SummerGirl
Јас сум манијак особено за благо. Некој ја утна темата во смисла со кој член би праеле тоа и тоа, што уствари не се бара. Кој член е активист на сдс? За пријател прашувам.
Буцкало едноне знам кој е со сигруност, ќе пишам @ninja35 се надевам нема да ми замери. Кој член е саркастичен?
За момент си помислив дека сум најпоетичен. Верувам дека сите банирани членови, барам во задње време, се враќаат како феникс на форумов. Ја си го чекам HUNK да воскресне. Едит: Упс, требаше и да прашам нешто, така? Кој член на форумов ви е најдосаден за читање?
Спојлер: :Ѕ Чукни трипати у дрво, молим те! Досадни ми се новите членови со проблеми опишани во огромни реферати на латиница и лоша граматика... од активните членови не знам, или ми се интересни или иритантни (неколку) На кој член најмалку му е гајле што другите членови мислат за него?
Нема да го дочекаш тоа. Инаку, еве мене не ми е гајле што другите членови мислат за мене. Наредно прашање: Кој член на форумов е најбезобразен?