Имам долга коса и ја носам и во репче и пуштена,ми викаат дека многу убаво ми изгледало репче ама повеќе сакам пуштена
Па зависи од КОСАТА во моментот. За да ја носам пуштена треба да ја пеглам бидејќи бујата ми е...така да повеќе коњско опавче.
99% од времето ми е некако фатена, пуштена дали се на се 50 пати во животот ја имам носено. Не ми се допаѓа како ми стои бидејќи ми го покрива целото лице и ме иритира кога перчињата ми лазат по лицето.
Обожавам било коњско опавче, било подоле фатено, едноставно ми се допаѓа како ми стои собрана коса, ми го отвора лицето, а мене ми изгледа многу прибрано, елегантно и сум сигурна дека нема залутан прамен, извиткан дел или слично. Ја сакам и пуштена, прави да се чуствувам секси и моќно
Најчесто ми е пуштена и пеглана,а понекогаш и си ја оставам виткана.Некако посекси се осеќам со пуштена коса.Убаво ми стои и фатена,но така ја носам само кога ми е малку замрсена па да не шетам таква или кога ќе ми се јави желба за промена
do minatata godina konstatno ja nosev sobrana bidejki imam mnooogu bujna kosa i ne mi stoi na liceto a i so opavce sum ubava ( e sega resiv da smenam posle 17498 godini i si se isisav do ramenici najcesto si ja peglam i super mi e i vaka i taka )
Во еден ден можеш да ме видиш со 10 пати коњско опавче и 10 пати спуштена коса , косата ми е со средна должина и во лето обично многу ми е топло од неа и ја врзувам во опавче или пунџа , а во зима спуштена , само кога вежбам ми е врзана
Имам долга права и рамна коса и обожавам да ја врзувам во репче. Посебно сега во лето кога пуштена коса не се трпи. Меѓутоа си имам проблем јас со оние бебешките влакна, абе кај мене тоа веќе не се влакна цело перче е и тоа само на едната страна
Јас мразам косата да ми изгледа залепена, заплескава, а токму таква е со репче. Обично ја носам пуштена и така побујна да биде , ама сега на топлово не се трпи во врат. Ја носам сега во пунџички фатена, пак не ми е до репче бушави пунџички, интересни да бидат
Ја носам пуштена ама летово ич не се трпи да ми го поти вратот , ја носам во висок реп, ама и јас си имам проблеми со бебешките влакна само ми се избацуваат од негде