Крадење

Discussion in 'Психологија' started by mentol, May 25, 2016.

1. eloves

eloves Популарен член

Без зафраканции ама јас мислам дека тебе ти фали внимание од дома, па затоа вака се однесуваш. Те читав уште од сам старт и сериозно мислам дека ти треба психолошка помош. Обрати се кај школскиот психолог на разговор. Не ме разбирај погрешно ама подобро да се спречи отколку да се лечи. Ако продолжиш вака, (го земам во предвид се тоа што го изнапиша тука на фемина) ти дете понатаму во животот ќе имаш многу ама многу посериозни проблеми.

realGirl, Victorian, kjukli and 3 others like this.
  2. Црвче

Црвче Истакнат член

Јас мислам дека ментол повеќе лаже, отколку што краде. :D

PaLaVa, Feminka22, oblace1 and 9 others like this.
  3. honest girl

honest girl Популарен член

Ahahahha Veren ubavo pisal ako te biva za kradenje, kradi dijamanti, pari od sefovi, bankomati prikluci se na nekoja banda ko tie panterite od Srbija sto kradat dijamanti vredni milijardi :D a za sitni krazbi ne ti se isplati da rasipuvas ugled. (Ako go imas) :rofl:

4. mentol

mentol Активен член

bataligo mojo ugled

5. Tinushka

Tinushka Популарен член

Ако бе кради си , еднаш ќе ти се погоди будала и нема да можеш веќе и да сакаш. ;)

6. mentol

mentol Активен член

сега ќе испадне како тежок криминалец да сум а не ситен крадец. Големите крадци и преваранти се на бихачка бб.

7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Значи најверојатно си клептоман,:bandit: и треба да се посоветуваш со психолог, оти сега ти е симпатично, но со тек на времето ќе станува само полошо.:!:
    Сепак, прво дај се на некоја крупна кражба ако до толку те бива, ми се иде на одмор годинава. Цел живот ќе ти бидам должна. :inlove::devil::rofl:

8. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Ne cheka maliot dva pati da mu se kazhe deka treba da pochne da se interesira za politika, mu fakja klikerot (y) bravo mali

9. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

И велиш за тебе добро е крадењето пошо и идат пари и можда на оштетениот не му требале. Е кажи ми ако тебе нешто ти украдат, ќе се изнервираш или сеедно ќе ти биде дека украденото може не ти требало толку?

honest girl and Nausicaa like this.
  10. N0NamE

N0NamE Популарен член

Temava treba da ide u kanta po moznost so Mentol zaedno cccccccc (facepalm)(facepalm)(facepalm)

joy1, Tinushka, realGirl and 5 others like this.
  11. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

имав една роднина која што како мала така како тебе си подкрадувше од дома по некој денар по продавници чоколада слатки крем и.т.н па кога потпорасна односно се омажи имаше деца па така вака на цело маало златото го украде (вклучувајки и од мојот дом) она тоа така тајно без никој да знае си крадела па за срека една нејзина другарка ја фати како и го краде прстенот и така се откри дека е крадец па заврши во полиција и на некои од лугето мајка и и татко и даваа пари а некои некеа ништо заради татко и оти од срам човеко до болница дојде па нејзините мораа да вратат околу 10.000евра по лугето......СОВЕТ ако си почетник во крадењето под итно прекини затоа што порано или подоцна скапо се плака..и послушај ги советите за психијатар.......

12. elimkd

elimkd Форумски идол

Ментол ај напиј се кока кола, ќе ти помине

realGirl and Роберт 7 like this.
  13. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

@mentol Прекини више сo свaгстерскoвo пoнaшaње, мaливе девoјчињa пoчнaa дa зaбременувaaт сaмo сo читaње нa твoите badass пoстoви.

14. mentol

mentol Активен член

животот е ако не јас тебе ти мене. Снајдисе па живеј Сите си гледаме за себе поуваво да и полесно да поминиме

15. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

(facepalm)(facepalm):headbang:

16. okcenzi

okcenzi Популарен член

И не заборавај дека думанот и брашното спаѓаат во ова “живеј“

17. honest girl

honest girl Популарен член

Ako si tolku siguren u ova sto go kazuvas zasto otvaras tema i baras sovet? Znaci sepak znaes deka ne e vo red da se krade ;) ili si troliste :D drugo nema

18. N0NamE

N0NamE Популарен член

Баш ме интересира колку години имаш со ова твое гледање и размислување во поглед кон животот нема да можеш секогаш да се снаоѓаш како да украдеш на све му доваѓа крај еден ден и како што викаат све што е слатко кратко трае.Ова твое размислување дава реална слика за тоа каков си без човек да те запознае доволно е да го чита тоа што го пишуваш све ке му стане јасно.Дали мислиш во животот да стекнеш нешто сам со свој труд и мака затоа што од тоа што сам ке го стекнеш, створиш, заработиш нема ништо послатко барем за мене е така.Можеби ниту еден совет од членовите на форумов не ти е важен и не го сваќаш доволно сериозно но еден ден ке се освестиш али касно ке ти биде.

19. InWonderland

InWonderland Истакнат член

Друже ако немаш силен карактер т.е ако немаш свое јасно Да или Не кон било кои нешта што ги правиш, ништо. Второ треба да имаш желба да се откажеш од крадењето, и ако ти несакаш, никој буквално неможе во тоа да ти помогне. Ти можеш да речеш не, и после не издржуваш и повторно си го правиш гревот. Затоа тоа е многу битно и до самата личност, да си речеш еднаш нема да правам и пробај издржи си бе брат, што сака нека е, само така ќе се одвикнеш.

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол