1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Крварење од нос

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од angelce1, 20 февруари 2010.

1. JennyKuld

JennyKuld Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2021
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    6
    Да ова стопирање мене ми помага, да запри крварењето, случајно една баба во автобус кога ми се раскрави ми кажа како да го фатам местото мегу двете ноздри и нежно да масирам со палец и показалец и одма прекинува.

2. Merten

Merten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    891
    Можно ли е од настинка/алергија? Комбинирано со работа (на нозе цел ден, трчање) и плус вежбање в теретана?
    Досега два пати во два дена, не знам дали е од силно дување на носот.. да кревам паника или не..

3. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.492
    Допаѓања:
    10.554
    Зависи колку ти тече. Ако не е многу нормално е од често дување на носот. Ако си настината или алергии имаш, обично кај нас во семејство пола се со алергии и имаат многу течење на носот, на почеток на алергија не, ама после некое време има и крв при дување, затоа што кај нас ептен чешма е носот и со толку напон и некој капилар пукне.

На Merten му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Merten

Merten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    891
    Најверојатно од капилат е бидено, еве два дена во ред е.. фала ти за одговорот

На anggell и eliesaab им се допаѓа ова.