Па како што кажав детството на татко ми не било совршено,од секогаш ја поддржувал мајка ми сега не сака ни да ја виде пред очи.Незнам што се смени,некако и нас не сака да не гледа а сепак е разочаран што не го поддржуваме.Го деактивира фејзбукот и демек ние виновни сме,сеа само ќе седел ништо немало да прави.Постојано кавги и расправии,а мајка ми од секогаш го поддржувала во се и му помагала.Лани операција се направи од кил,требаше да лежи барем две недели.Првите 2 дена и ја тераше да работи,да крева тешко,да готви да му поставува јадење по сто пати во ден,ама нас ни беше жал,ја оставивме да одмори,ние работевме.Исто и татко ми се направи операција од кил,абе 2 месеци лежеше в кревет не стануваше никаде,мајка ми како бебе го гледаше.
Veke ova e psihichko izivljavanje shto go opishuvash odnosot na tatko ti sprema majka ti...veke koga na toj level partnerot te tretira ondak najdobro e sekoj na svoja strana..podrshka dajte I na majka vi kako nejzini deca ...
Ништо сега зборував со мајка ми,вика и да викал татко ми да сне молчеле,и да не викаме ништо ако сакаме да опстани бракот.
Kazi I ti deka so toj brak vas ve stava u sekiracii..ondak togash I da Ne vi kuka na vas decata,koga ke ja pogazuva tatko vi..treba da znae deka vo toj brak ne se samo majka ti I tatko ti nego I vie ste tuka !!!
Mojot soprug mi priredi mn golemo iznenadyvanje. Brisel razgovori na viber so edna moja poznata. Imame dve deca mali brak shest godini sekogas prekrasno se nisto ne ni falese. Poslednive meseci se smeni i taka primetiv deka ima nesto. Koga go fativ pocna da place, moli sve i svasta samo za da ne go ostavam. Ne bil svesen vika. Sega sum uste ni natamu ni navamu samo poradi decata. Kako da se pomine preku ova?? A se gleda deka se kae mislam sakase da se otrue koga trgnav da si odam. Imal li nekoj nesto slicno. Inaku pred ova bukvalno nikogas nemalo nisto raka vo ogan stavam.
Prostil li nekoj vakov tip neverstvo? Sex nemalo sigurna sum vo toa rabotime zaedno i non stop sme zaedno i da ne bea decata odamna ke bev nadvor od ova ludilo. Moze e cudno ama znam deka me saka i jas nego. Samo me cudi toa sto vika ne bev svesen ko da ne bev jas toj. Mozno li e covek da se iskluci od se??? Duri mi e zal koga go gledam kako se drobi,sekoj den place me moli samo vika ostani da ti pokazam deka ti i decata ste mi se. Vredi li posle vakvo nesto da se dade shansa?
^ Ова се приказни за мали деца. Да се исклучи може да, ако се напие или не е при свест па во моментот да подлегне на некое искушение. А да се допишува подолго време па и да брише разговори, тоа драга не е исклучување штом трае со месеци. Највероватно постои причина зошто го направил тоа и ќе седнеш да си поразговарате за истата. Тоа што работите заедно не значи дека не може да изневерува. А можеби и баш тоа е причината, што сте нон стоп заедно па сте се презаситиле еден од друг и сега се бара нешто на страна. Како и да е, простувањето е индивидуална работа за некого изводлива за некого не, тоа сама ќе си одлучиш.
Некои работи не се решаваат само со разговор и со ветувања. Некои бракови не заслужуваат да опстојат. Некои мажи се крајно безобразни. Но, според ова што го имаш пишано, сепак сметам дека заслужува да биде сослушан, да го разбереш коренот на проблемот, а одлуката е само твоја. Имај во предвид и дека не било секс за една ноќ, туку врска која трае со месеци, без разлика дали е само платонска или и физичка. Можеби си го фатила пред да помине на слена фаза па за тоа и такви реакции. Можеби другава не му ветила или не сака иднина со него, па за тоа ке се труе човеков. Што ако е обратно ако и таа сака иднина со него? Дали си сигурна дека не би те оставил? Немој да дозволиш да бидеш изиграна. Незрела работа покрај неверството ми се заканувањава дека ке се отруел. Детска постапка и тоа премногу.
пробај да ги вратиш избришаните разговори од вибер ако можеш и не биди толку сигурна дека немало ништо меѓу нив сличен случај имав јас колешка ми иде на кафе а се е*е со маж ми или пак натерај го нека пише со неа пре дтебе види како му се одвира разговорот така ке осетиш на кое ниво се тие двајца
Na tebe e dali ke izvinis ili ne. Izigravanje istrazen samo ke ti go iskomplicira zivotot a na strana toa sto sigurno nekoja bubacka ke najdes pa stalno nesto ke te cesa. Ili izvinuvas i zaboravas ili pakuvaj stvari i kraj. Kako bilo, sto bilo, koj rekol, sto rekol, ne e od polza. Napravi odluka i stoj na toa. Nie ovde sto mislime voopsto ne e vazno. Gledaj tebe sto ti e najprifatlivo.
Ne e sve plukni zalepi , Ama pa I @angel4e2013 sigurno zasluzuva da doznae kako I zoshto doshlo do toa...e tek togash posle otkrivanje na vistinata ,sugurna sum deka polesno ke I bide koja krivina da Ja fati....
Пред 2-3год. имав "афера" со една дама 2-3год. постара од мене (сега сум 26г.) Случајно се запознавме на интернет, таа мажена со мало бебе, јас сингл, таа од еден град, јас од друг, а се гледавме во Скопје. Изговор и беше дека воопшто немала хармонија во бракот, никој во таа куќа не ја сакал, сите биле против неа и.т.н... Сето тоа зафрши кога виде на Facebook дека јас си фатив девојка, ваљда очекуваше да се оженам со неа а никогаш нашите средби и разговори не укажувале на такво нешто. Убаво ни беше но заврши. Би сакал повторно да ми се случи такво нешто
Епа таа го блокираше секој наш контакт, јас се обидував да ја исконтактирам но не успевав, единствено не ја барав на телефон, сепак не е вкусно да и досаѓам, а и несакав да и направам поголем проблем во бракот. Инаку мене воопшто не ми смета што сум во врска, ги разбирам таквите дами на кои им е потребен друг партнер за да им го надополни она што им фали кај сопругот.
Или наеднаш се сетила што направила и јас на моменти се имам почувствувано монотоно и дека сите се против мене па лекот си го барам во детето тоа да ме расположи во тие моменти а не да шарам наоколу. Кривицата во неа ја наоѓам ти што? слободен плус машко никој не ви фаќа кусур вас...а сега со девојка ако те тера паметот пак да го доживееш истотото разграничиси што сакаш повеќе дали девојка дали такви авантури.Едното и другото заедно не оди никој не заслужува да биди повреден на таков начин во случајот девојкати ќе биди
Ама заради добротворни цели па и ти лечи депресија кај жени во криза а ако стварно вози камион според профилот не знам само кај наоѓа време за се