Ok e, se te razbiram, kako da sum pisuvala jas pred 7-8god. Sto se odnesuva na toa kakov bil pocetokot, sigurno ne bilo vaka stom rodila dete, zivot, se tece i se menuva pa, i nivniot odnos, za zal na poloso.
Sekogas sum te podrzuval no sega ne se soglasuvam.... Bidejki, sto ako e se vo red so covekot??? Sto trrwba posle toj da stori od negova strana kako masko, koga kje bide ponizen??? Jas od mashka strana zenava ja do zivauvam kako nekoja so ja imav za bliska... PS od moja strana kako masko ke vi kazam na site vas sto se zagrizeni. Nemoze, i maz, i vovek glava i covek so samo on zarabotuva i da e do vas 24h,odberete so sakate od nego i toa e.... Ali za dr snajdete se... A ne da se zalite, ok beli?
Како се е во ред со човекот кога никогаш не е дома?Жената кажува дека и кога не е на работа не седи дома,постојано е излезен.
Hmmm ni edniot ni drugiot ne go poznavam za da go podrzuvam. Nonti sudish, ok ima niz drugite temi... Bega od doma a ne pravi nish. Ja pozz li zenakava osoba, mozebi ima rastrostrojstvo, fobija mu dodeva, nemoze sama....!?
Izvinete jas ne sum citirana megjutoa koj bil ponizen, koj e toj samo toj sto zarabotuval vo prikaznava? A zenava pisuva toj platata sam si ja trosi, a vamu bebe stvorile ... A ova pak so "maz bil", e, maz duso se grizi za familijata, ne ee vrakja pijan da ne moze A taa da kaze, ni e otsuten od doma so saati bez nikakvo objasnuvanje ili pak so lazenje, taka sto ne e loso mazite da si ja preispitaat formulata MAZ. Pozz
Па ние го коментираме она што сме го прочитале тука.Нормално може да има милион причини ама ниедна не е доволно добра за да не го гледа детето свое.Ако неможе да ја гледа жена му постои развод,ама он бега од проблемот.
Zatoa imame mal miljon razvodi, semejno nasilstvo i drn drn prikaski.... Samo poradi svoe licno i,,, i tugjo,, ubeduvanje...
Simona, forumov e tolku moken da napravi se,, misli, postiraj,, citiraj,, no znaj deka nekoj svaka zdravo za gotovo... Od tebe ocekuvav poveke vo pozitivna smisla.....
Poradi sto? Poradi toa sto ne e takvo odnesivanje za toleriranje i ostanuvanje vo brak? Auuu strasna rabota bil razvodot auu
Абе не барај да ве толерираат детето да не си го гледате, дома ништо да не фатите, пари да не давате за сопственото дете. Јас не би го трпела ни пет минути. Нека оди, нека крши гла! Шо ќе ми е да живеам со него? За да му чистам и да му готвам? Ако сака така, нека ој кај мајка му!
Duso, prijatelski, bez da zazemam strana ke ti go kazam slednovo. Pokraj suvoto i sirovoto gori... Imeno sekogash poradi nekoj so realno e zloben, bez razlika na polot ne teraat da pisuvame vakvi komentari. Jas potenciram obestrano, zasto postojat i,, maz svetica,, koj kako kje me razbere.....
Јас пак не мислам дека е толку моќен.Зарем мислиш дека ако на некој му пишам разведи се,одма спрема документите и се разведува?!Не.Најчесто продолжуваат да толерираат знаат дека не треба да е така ама немаат храброст за повеќе.Ако некој се води по форумов верувам дека е премногу лабилна особа.Јас најчесто вака правам:прашувам што ме интересира и гледам какви се одговорите.Ако од десет особи, осум го кажуваат истото тогаш вреди да послушам совет,искуство или што и да е.
Ti imash tolku mnogu pominato vo zivotov so ne ocekuvam,, lapsusi,, vo komentarive... Se gledam sebesi vo tvoite komentari.... Taka da ne me razocaruvaj
Па нека има разводи. Никој не е должен да трпи никој и да си го уништи здравјето за некој. Особено не некој ваков што не му е гајле ни за жената, ни за детето. А насилство има од една единствена причина, а тоа е насилникот. Ништо не ги пере таквите.
Ама ај размисли убо. На таков не му треба сопруга. Му треба сурогат мајка, за да му износи дете. Му треба дадилка. Му треба куќна помошничка. Тој курназо, една зел и сака сите овие работи да ги добива, а тој да ака по кафани и да не си го гледа детето. Или сме заедно во бракот, или никако. Во шо се гледаш себе си?
Pisuvas nesto ama ne si direkten, kakva zloba? Ni bilo ni kje bide rastursistem maz da e dovredojden vo brak, pa ne svetec da glumi sto saka neka e, sto ne odi ne odi.
Zeno! Taa ne ja objavi karticata na mazot so se kuca koga izlwguva i vleguva... I samata ko zena znaesh deka edna zena ko kje se porodi... Ako deteto e placko site begaat, no ne pravat zloba vo drug smisol.... E sea ima zeni so nemozqt da bidat silni i da se spravay sami, i baraaat, baraat poveke..... A nekoj nemoze da im pruzi zasto,, nemoze,,
Aj vaka kje ti objasnam direktno.. 12 god trpev budala!!! Psihijatriski slucaj..... Nauciv mnogu... Nauci go ova... Ne sudi ako ja slusnesh samo ednata strana.... Sekogash ima 2 strani...