Е ќе ми простиш!! Ама ако не сакал дете да му плаче, не требало да го прави!!! Колку малку сами? Дури не наполни 18 детето? Абе и на работа одеше маж ми и спремаше магистерски и немаше ден да не си го поигра детето, да си го преслечи, или нарани барем еднаш во денот. То значи дека му е ќеф и дека оформува здрава врска со тоа дете. Не се понашај ко донатор на сперма. Истури го и “Ај со здравје. Снајди се сама“ Ти реков: За така, на никоја не и' треба маж!
Чекај сега не сфаќам.Ти сакаш да кажеш дека можеби женава си ја извртува приказната? Ок нека е и така.Ние не сме детективи.И се дава решение за одреден проблем.Тој проблем што ни е посочен тука тој го решаваме. Неможе ти да ме прашам дали да се вработам во таа фирма нудат плата 20000,а јас да ти одговорам не оди таму да работиш(зошто јас претпоставувам дека таму нудат 10000). Што прашуваш тоа ти одговараат.
Vo eden citat 4 prasanja odednash hahahha samo zena go moze. Vaka.... Koga na zena i e teshko kriv, potocno prv krivec e mazot pa majkamu..... Luge, ne e lesno da si vo brak, ne e lesno da se iscuvaat deca... Pogotivo nekoe detence so place non stop.... Grcevi zabi, temp.... Si imala li deca, znaes li na svoja koza kako e????
Прв и се погодивме. Не дека е лесно... не дека нема проблеми, ама ќе се адаптираш еден на друг. Со кој и да живееш ќе има недоразбирања. И нема изговори за инволвираност во животот на детето. На двајцата е тоа дете.
Popivam zoso ima mn plotki.... Zemaat zdravo za gotovo.. Jas toa go nemam storeno, se borwv do posleden moment, posledni sili..... Use smrt faleshe za 2 ta angela od moja strana... A i za majka im se borwv...
Леле се брукаш до коска човече И ако вади заби, низ врата во кафана нели? Па уште ќе збори тука бившата каква била...
Тој сам не се сфаќа, не па други да го сфатат. Оправдано е отсутен мажот 24/7, му плачело бебето многу. Ама битно ништо лошо не прави човекот. Сега жената што била слаба и не може сама да се справи, туку барала поддршка од сопругот и таткото на детето, кој и е крив?
Taka e, a sto pravime ako edniot go svaril, ako razbral kako trwba..... A drugiot vika ne sum te videla so denovi???
Jas da se brukam??? Steta sto ne me poznavash... Steta so ne ja znaesh celata storija...... Poentata mi e da ne delite bezveza mislenje....
Абе кажи шо ти е маката-направо. Доста вртиш одоколу. Судиме, по то шо напиша членката. Твојата приказна ако е поинаква, образложи ја, па ќе ти кажеме мислење за твојата ситуација.
Ke probam da mi e posleden komentar vo temava i opsto vo nea. Nkogash ne sudete ako ne gi znaete 2te strani, ako ne ste osetile na sebe nemozete da znaete kako e!?? Ovde na forumov ne ima od sekoja vozrast i sekoj rank na zivotot.... Duri i ako se cenite sposobni da odgovorite na necii zivotni prasanja, kade zavisi brak koj e legalen, nemojte da sudite i delite vase mislenje...... Bidejki na forumov ima tolku mnogu luge sto se od sekakov tip i ni gi zimaaat zdravo za gotovo naseto iskustvo... Bidete svesni deka povreduvame nekogo so naseto,, napisano,, za koe mislime deka sme vo pravo
Оооо другар ич да не почнувам да ти раскажувам,колеги по деца сме биле.Првото дете да ми е живо и здраво од раѓање па до три години не престана да плаче.Дљли беа грчеви,дали беа заби,прозборување,тантруми,со се од ова поминавме тешко,ама кога кажувам тешко,мислам на многуууу тешко.Милион доктори ни рекоа се е во ред со него такво си е детето.Едно во милион било Маж ми константно на две работи,јас со малиот дома.Едно време одеше и навечер на работа.Сите температури ги истерав сама.Еее колку пати реков ќе се разведам хахаххаха.Ќе ми поминеа жолтите минути ќе си седневме да си поразговараме и ќе си речевме тоа е помош нема како знаеме скроз сами ќе си ги израснеме децата.Како растат така е полесно.Ако ти кажам дека немаме излезено 5 години сами ние двајца? Ќе дојде и тоа време.Се ќе биде подобро.Многу пати сме паднале ама сме станале.Сфативме дека ние сме тим и дека еден на друг мора да му бидеме поддршка.Најлесно е да се разведеме.Ама ние не сме имале нерешливи ситуации да не можеме да ги пребродиме.Ние не заглавуваме по цели ноќи и денови без децата,како овој мажот на членката.Не сме идеални,и немаме некој фамозен брак да паднеш во несвест,него нормален како и другите.Само разговор и разговор,компромис.А кога неможе да се постигне најпаметно е развод,барем децата да не се мачат.