Овде јас гледам повеќе проблеми. Се однесува грдо, те повредува, плачеш а тој нема жал и не му е гајле за твоите чуства. Ти ги навредува и пцуе родителите, тоа е нешто кое нормален, разумен и зрел човек не го прави. Згора на се и секс избегнува. Земи го ова со резерва и обиди се да испиташ ама можно е да има друга. Работава личи ко некоја да му има влезено под кожа и поради неможноста да е со неа сите му сметате.
@Vevi996 ако нема некој здравствен проблем голема е веројатноста што пишала членкава погоре да е така. Од пишаното се гледа дека се однесува многу сурово и кога е така ти ќе си се посветиш на себе. Не се гледај и доживувај и однесувај како жртва. Џабе плачеш него не му значи уште дополнително те обвинува тебе. Кон детето како се однесува? Посветен е, го шета? Што ќе биде понатаму ќе дознаеш со тек на време, но убаво ти пишаа земи во предвид дека има и други опции.
Imam proveruvano i toa... No sigurna sum deka nema. Sekogas telefonot negov mi e dostapen vo bilo koj moment. Ne go krie... Koga treba da izleze nekade sekogas izleguvame zaedno. Ne izleguvam sam. Golem del od vremeto sme site zaedno... No odnost negov me zagrizuva. Inaku se grizi isto mnogu i za deteto. Posveten roditel e.