Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Криза во бракот

Дискусија во 'Брак' започната од sweeteva, 21 октомври 2010.

1. yoyoo

yoyoo Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    13
    Ма скраја да е, него така испага работава ме нападнавте сите, како кузнае што станала работава а оти не ме прашате како ми било мене после сите овие трауми кој сум ги минел?

На molikaMk и Petar80 им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.570
    Педoфил е сoсемa рaзличнo oд нaсилник.
    Акo зa тебе е вo ред дa се лупнaт сaмo шaмaри пa мaкaр и 2,
    oд oпрaвдaни причини спoред тебе ,ти си знaеш.А и тaa.
    Зa трaумите те рaзбирaм зa шaмaрите не.Извини.

На tessie, Annath, evangelina.ina и 2 други им се допаѓа ова.
  3. doubleg

doubleg Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    4.406
    Видете, не го оправдувам и јас типов, веројатно било направено во афект и не успеал да се исконтролира. Само начинот на кој го кажа, као два-три шамара и мавнал, не е за оправдување. Делуваше како фалење, а всушност треба да се срами од тоа што не успеал да се исконтролира.

На Victorian, vitamina, theowndemon и 6 други им се допаѓа ова.
  4. yoyoo

yoyoo Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    13
    Во право си може постот беше малце така како фалбаџиски али не е, и не очекував вака дека ке бидам истретиран тука, на човек му пукна филмот и тоа е тоа, али бев скршен кога сум открил што се се правело а ја врска да сум немал па на крај краева тоа е несреќа во куќа

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Лошо е во тоа што не покажуваш каење ниту вина за постапката, е за тоа и така ти одговараме. Да прочитавме во твојот пост дека си и удрил 2-3 “воспитни“ шамари во афект и дека подоцна си зажалил за тоа, тогаш немаше да те нападнеме, а ти
    само ни се пофали дека си “маж“.

На VivienLeigh, eloves, vitamina и 6 други им се допаѓа ова.
  6. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.910
    Допаѓања:
    272.629
    Прво беа 2-3 шамари па 1 па не бил многу јак .Па и уште си го барала сама...Јас мислам дека и ќе ја разрешите кризата и после сложно ќе си живеете.
    Ова ме потсети на еден случај во околинава моја ,ја фатил мажот со друг,ја истепал тоа на сите го кажува сам а после 1 недела се шетаат за рака го прелавија фб со слики колку се вљубени...А луѓе интелкектуалци од 40 ина години со големко дете...

На vitamina, Nausicaa, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    БЕЗ РАЗЛИКА КОЈА И ДА Е ПРИЧИНАТА

На vitamina, joy1 и okcenzi им се допаѓа ова.
  8. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Ќе почкаме де, ќе биде и тоа... ееее сите почнале со два шамара, па на крај се стига и до костозглобно, не треба да се срамиш дека си на почетокот на женотепачката кариера. ;)

На tessie, Victorian, stefanija70 и 10 други им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.027
    Допаѓања:
    52.109
    Ооо срце, два три шамари. Требало да земе да ја искрши од земја бе, шо се два-три шамари.
    Нареден пат земи и мавај со каиш.

И уште си се пофали...

На tessie, Bender Rodriguez, SuperGirl24 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Имам сестра постара е од мене,недај боже да дознаам дека зет ми ја пипнал(ова му го имам кажано уште пред да ја земе зетот,што ке го снајде ако дигне рака),прво што ке направам ке го врзам за столче со јаже и со жилет ке му ги вадам ноктите,а на раните привремено сол ке му ставам.Следната фаза ке биде вадење здрави заби со клешти како што ке вика со чекич по палците на нозете ке го мавам.

Е пријателе тебе ти го пожелувам ова,што поскоро да го доживееш,па да ни се пофалиш како е СЕЉАНДУРО.

На DVAANGELA, Summerlover, ladyySi и 2 други им се допаѓа ова.
  11. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    За жалење сте и двајцата. Едниот шврља наоколу уво не му чуе, другиов дели воспитни, па детето ваше нека трпи трауми од двајца незрели родители. Не знам што да кажам, жално...

На mareane, friendy, vitamina и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Брак не е за секого т.е за секој пар.

На Bender Rodriguez, Nausicaa и blueberry93 им се допаѓа ова.
  13. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    Човекот и самиот си кажа дека имал 22 години кога стапил во брак, женаму најверојатно е нешто помала со некои 20 години и што очекувате вие?
    Тие уште училиште не завршиле брак ќе тераат.
    Плус човекот рече дека само "сумњал" дека ја вара, а не ја фатил на дело и нема никакви докази за "проневерата", им се кружеле само муабети од стринки и тетки низ маало дека жената "шара" а доказ никаде нема, никој не видел ништо.

И тој наместо како возрасен 25 годишен маж со задсебно искуство за брак да ја седне и да разговаарат како двајца сопружници за муабетите од околу тој и мавнал шамари и ја испратил кај мајка и.

Проценете и самите вие дека понекогаш ако не и секогаш приказната има две страни.;)

На rose60, SuperGirl24, toogood и 5 други им се допаѓа ова.
  14. yoyoo

yoyoo Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    13
    Напишав дека си го решивме проблемот, незнам што уште се дискутира како и да е фала на сите за советите

15. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    2.715
    Не бе каков педофил, ти си тепач на послаби од тебе. Се кладам дека ко мал у школо си јадел ќотек од поголемите ко магаре, па сега чекаш послаби од тебе- жени и слично да можеш и ти некаде да покажеш како изгледала васпитна на пример.

На stefanija70, okcenzi, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. yoyoo

yoyoo Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    13
    Ја не сум тепач ни насилник, и никогаш не сум бил ни тепачиште ама гледам вие женски глави од мравка направивте слон, нема веза како и да е ја си го решив проблемот, барем една да ме прашаше а како ти е тебе. Може сум направил грешка млад сум не искусен ке си знам за друг пат ама не сум насилник нити па тепачиште.
    И ве молам повеќе да не ме цитирате мене нека си продолжи темава за дискусија и за другите проблеми фала

На Bridget и slobodka им се допаѓа ова.
  17. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    Во право е yoyoo и така не е вреден за дискусија повеќе

18. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Зошто би те прашале како си, кога индиректно ти ни кажа дека си супер заебаан дечко да не речам маж дека тој епитет не го заслужуваш. Ах бе срцко ти, да си ми мене па да видиш како рачето во гипс ке ти беше.

19. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Па никој не очекува да биде гален ако направил такво нешто ама ни ќутекот не е решение.Утре може шамари да ми удри некој зашто манџата нема доволно сол и као тоа ке биде оправдување.Ете она недомакинка ме остаи гладен ? Која е границата за тоа кое поведение заслужува ќутек а кое не . Дома мајка и татко не кренале рака на мене па некоја будала ќе ме шамара или недај боже и ќутек ке ме храни.

Ако не ве бива те изневерила,си ја изневерил седни бре ко човек на маса и кажи си што е проблемот.Можам не можам да поминам преку тоа и тоа е тоа. Не, воспитни ке даваме ќе се праиме од времето на Хамураби коа раце нозе јазик им сечеле за такви работи.

Глеам сите изневерувачи јадат кутек дома од сопругите и сопрузите и тоа е сасвим нормално.Мора балансот некако да се одржи , тој мене ме изневери ја него секирата у глава на сон ке му ја дадам. Па што оправдано е .Толку плиткли души просто неможам да се начудам како постојат во овој 21 век.Ќе седат ке се тепаат ке се колат душата со памук ќе си ја вадат секој ден ама не се разделуваат ко луѓе па макар последно да им е.И ова важи и за изневерувачите и за изневерените.Истите сте.И едните и другите немата муда да си заминете од нефункционална заедница па си барате изговори на страна.

На duffi, supertoasty, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    ^
    Добро, оти до толку драми правите стварно, не рече типот ја чувам дома и стално шамари и мавам оти ме изневерила, туку во афект и удрил два шамари. Досадно е веќе страни и страни се изнапишаа мислиш без душа ја оставил.Може не е ваш начин, може вие кога ќе дознаете дека партнерот ве изневерувал, во истиот момент фино и елегантно ќе му отворите врата да си оди, ама некој ќе вика, ќе навредува, секакви погрдни зборови ќе употреби, ајде и него да го осудиме за психичко насилство. Мислам ок е, не оправдуваме, ама па до толку строго да се држиш само до тие 2 шамари, па ни на суд не е толку црно и бело туку сите околности се гледаат. Ај олабавете.

На galapce, DVAANGELA, SimonaTino и 10 други им се допаѓа ова.