Јас сум простила, а веројатно не сум само јас на форумов што сум простила, ги има многу повеќе или пак што да простиш, ако никогаш не дознаеш. Милони има што никогаш не дознаваат.
Се виде колку убав брак сте имале и колку уствари он те сакал.Со тоа што ке му простиш само ке му дадеш уште толку самодоверба да ја клеца секоја што ке стигне,далеку од тоа дека треба да простиш.Ова може само едно нешто да го спаси РАЗВОД и ништо друго. Човекот видел малце урда и одма бачило ке прави,па уште бил добар татко?кога ги клецал тие да не размислувал дека децата можат да останат со разведени родители и да патат за тоа?не,него тогаш на него јако му било на к*рот. Извинете за изразите ама ова веќе ги преминува сите граници.
И да му простам, дали ке можам да заборавам? А како на себе да си простам што сум "замижала" и продолжила? Ке треба нормално да легнеме еден до друг и да водиме пак љубов? Како? А ако се продолжи бракот ради реда,како пријатели,и тоа како? Телото си има физички потреби,а богами и душата.
Дa не дoјде дo сoмнеживе,кoгa ќе признaеше сaм?И зoштo дa теши некoјa,пa узпaт и др???шaнсa????јaс сум зa НЕ.
Дај бе оставетеја сама нека си размисли леле, 1000 мислење ок го изнесе проблемот, после тоа го изнесерезултатот од проблемот и ние смо ја усложнуваме и и ја засолуваме ситуацијава. Ок нека си размисли сма со ладна глава, како пресудивме и одма станавме мудри а не знаеме ни секунд од нивниот заеднички живот. Ајде сите по дома преставата заврши ЈАС ќе си реши самата.
Koj klavir,koja flejta.... Nemozam znači,tolku sum revoltirana od govedoto ,čudo... Abe ,da ne počuvstvuva čovek vakvo predavstvo.... Imal nekolku....zuljko.... Se aktiviral poveke vo krevet so žena mu vo posledno vreme...Pa da,da mu dodrzi utre Djuro poveke vreme so ,,klientkite,,
И мене ми се употребуваше баш ваков речник за ситуацијава бидејки се изнервирав и јас и не е сеедно да читаш вакви екстремни ситуации и ДАЛЕКУ ЧОВЕЧНИ, но ете се воздржав.. иако се согласувам со се што кажа и долови како еден ПРАВ МАЖ.
Јaс личнo нa мм му имaм кaжaнo,aкo некoгaш пoмислиш нa тoa дa бидеш сo др,симпaтијa ли е,стрaст,љубoв,кaжи вaкa и вaкa,и гoтoвo ќе се рaзделиме кo цивилизирaни луѓе,a не пoлa грaд дa знaе јaс пoследнa дa дoзнaaм,штo безуслoвнo те сaкaм,се oткaжaв oд се зa тебе.И кoлку и дa гo сaкaм,немoжaм сo тoa дa живеaм,нз тaквa сум.Шaнсa не би му дaлa пa нз штo дa е вo прaшaње.
абе мила зависи што си простила и колку си простила......ова е многу болна тема......... можам реферати да пишувам........... од неверство до неверсто има разлика и е широк поим и од простување до простување има разлика и е исто така широк поим, а за дознавање немој да мислиш дека нема некој да дознае, само ќе се прави дека не знае од ред други причини.........во странство одат со швалерки па ги дознавват, е не во нашава државичка.........не сакам да разглабувам на оваа тема посебно не во овој перод кога ич не ми се збори, посебно за вакво нешто Поздрав.........
Нека си реши сама. Тешка е ситуацијата. Излез - неможе никој од нас да и каже. Ако нешто и значи што и да реши ИМА ОГРОМНА ПОДДРШКА од нас.
Ма не дека ми се употребува само ваков речник,него и полош ама ај нема смисла доволно е волку. Јас неможам да разберам неможам и неможам,еј човекот изигравал МАЖ,работел по цели ноќи по 12 саати,се жртвувал за семејството,свој бизнис почнал да му цвета,и оп наеднаш е*ач искача. Нити работел 12 саата нити па му цвета бизнисот,дечкото изгледа работи како жиголо и пола од работата му е чатање на вибер со клијантелата. Ебате мажот ебате.
Sekako deka sama ke si reši,ona e taa što utre ke treba da legne vo krevet so nego,ne nie. Nie samo si gi iznesuvame nasite mislenja.
Обично само на филмовите после неверство се е како во бајка,на јаве тешко тоа. Стварно нема погадно чувство од она кога се што си градел се руши во секунда ради нечии хормони. Да беше со една ке речеш момент,симпатија,занес,алкохол бла бла Ама 3-4 жени?
Петре точно дека е доблест. Но знаеш во овој случај кога ке испаднел доблесен? Кога ке признал дека имаат криза во бракот па да пробат да поработат да ја пребродат двајцата. Она дека не има доста што сме изневерени ама не знаеме е друга тема за дискусија. Секако дека Јас сама ке си одлучи. По мое видување таа многу го сака и сака да му прости. Подршката ја има што и да одлучи,но мора да биде малку поостра и да се вреднува после децата прво себе си,а после сите други. И простувањето е доблест но некој треба и да го заслужи.
Кој рече дека го прави добар човек. Има ли добро во прељуба. Но кој сме ние да суфлираме и мудруваме вака така. Можам да си кажам за мене и за со женами не можам да судам и кажувам за други бракови зошто како и што. па верувам дека и на поголем дел жени мажињата им имаат скршнато од патот а и многу од женчињава тука имаат скршнато од патот макар и на миг, ама има ли некоја доблест да гопризна тоа. Но тоа е тајна и делиме умови
Da,spored kazanovo ,dobar čovek,iskren,pošten. Nisto čudno da pročitam i deka kriel od žena mu za da ja zastiti,da ne se nervira....E togas ke izleze i deka e mnogu cuvstvitelen i grizliv soprug.