Јас сега ќе прокоментирам друго Тие жени не ли знаеле дека тој човек има фамилија,жена и деца.Со кој памет се упуштиле во такви излети,викам излети затоа што сигурно сите не мислеле дека врската ќе им се одржи и ќе бидат само втори во неговиот живот. Мислам дека и они не се цвеќе за мирисање
Da bila samo edna zena, pa da se razmisluva za prostuvanje. Eve da kazeme deka na "sekogo" moze da mu se sluci toa vo emocionalna slabost (iako za mene licno toa ne vazi). Ama NEKOLKU? Toa vekje ne e ni izneveruvanje, ne znam ni kako da go narecam toa... I stvarno me interesira zosto go napravil toa iako imal dobar brak.
Mene mi e seto ova cudno .. zenata brakot go opisa kako vo bajka ..kako seto dobro funkcioniralo da recime kako podmackano (do pred nekoja nedela) ..cudno mi e kako mozi superman vo rok od tolku krako vreme tolku mnogu zeni da klecni..
Ве читам и ви се чудам,а да било само една,само една?и што да било бе само една?со една не се важи а?со една е оправдано?Пошто сака туѓо мевце? Абе човекот имал жена,деца,фамилија,таа жена целиот живот го посветила на него,да му роди здрави прави деца,да ги израсне во нормални и зрели луѓе,а мангупот е*е други?Дај ајде бидете реални не се акајте од земја.
Takov si e roden. Mislel deka e dobro uigran,žena mu ako dosega ne go ,,fatila,,nema da go ,,fati,,nikogas.
Не се акаме од земја. Биди и ти реален дека неверство,лага,грешка секому може да му се деси поради Х причини.И од еднаш боли мн,од три пати боли тродупло.Он е веќе хроничен изневерувач и му нема лек.
Да се соживеав затоа што може баш на секој да му се случи,а камерата чувај ја за себе ти ке бидеш камерманот
Oooooooooo draga moja,glumci se takvite....ke i gi izvrti zborovite taka,što uste taa da se počuvstvuva kriva što go napadnala bez pricina.Taa ne razbira,taa greši,taa ne gleda kolku on se ,,maci,,za semejstvoto...taa,taa,taa...
Јас сум само реален и тука на форумов сум бил секогаш реален.Нема оправдувања ради Х причини значи,има дома жена,деца,фамилија.Има со кого да дели све и крај. ОН Е ЖИГОЛО
Добро е не е проблем да сум камерманот во твоја режија радо би бил камерман (искрено добро ти оди). Мирка Велиновска на линија на секого може да му се случи да. Ајде доволно ќе паднам во депресија од ова на секого да му се случи дека може
Дoнекaде криви се.Амa јaс никoгaш не јa кривaм другaтa/другиoт. Не сум мoжелa и уште не мoжaм дa ги свaтaм тие,штo еве дoзнaвa мaжoт/дечкoтo јa изневерил oди се кaрa се тепa сo другaтa.Алo,мм е крив штo тргнaл пo тoј пaт,aкo нее тaa другa би билa нa нејзинo местo.Немa oпрaвдувaње.Ајде бе сегa мене некa дoјде некoј некa ме зaведе,сaмa дoмa и све тoa oпрaвдувaње дa ми биде???Мoмент нa слaбoст.Немa тoa.Немoже никoј сo силa ништo дa те нaтерa aкo сo пaметoт сaм не си умислиш дa нaпрaвиш.Искушенијa имa секaде и секoгaш,битнo е дa не се пoтклекне.