Молим вас мојот клавир да не го траскате по темиве, ќе ми го искршите. А што е убав...море најубав. На темата... кој не сетил не знае. Јас да си го повторам ставот - човек кој има жена и деца не ја изневерува само неа, туку целото семејство. Ризикува развод, проблеми, расплакани деца, промени... за една пизда. Или две. А децата и семејството вредат повеќе. Женава сама ќе одлучи - само да си ја слуша интуицијата. Сигурно ќе го одбере најдоброто за децата. Не верувам дека самата себе си си е побитна од нив.
Да се само тие неколку жени такви арно ќе биде, премногу ги има такви кои растураат бракови. Само со која совест го прават тоа и рушат семејства не ми е јасно. Иако сум премногу млада и далеку од брак, ја читав Јас уште од првиот пост и навистина се разочарав, душата ме заболе сега кога прочитав што сѐ се случувало, а таа е толку добра и посветена на својот маж и своите деца. А такви жени ги има премногу, некои за пари, некои за тешење, некои за задоволување на потребите, ама како и да е за да одиш со женет маж кој има деца тоа е ептен несовесно, да растураш фамилии еј. Иако и мажот е крив колку што се и тие "жени".
Tezok rasplet.. Tuku JAS mt e nekade 35-40god pretpostavuvam...ja legnal koleskata zaradi megusebna uteha pa i klientki..sto raboti sto tolku klientki uspeal da legne ne mi e jasno Ova ispaga kako site zeni da se nudele ili pak mt e nekoj lepotan pa sto uspeal da legne tolku mnogu zeni za kratok period. Ako e vistina ovoj problem ne se raboti tuka za 1 mesec..tuku na mt mnogu odamna mu mrdal opasot a ti ne si go primetuvala do sega. Ili ne si sakala da primetis. Zal mi e i ni vo son ne bi sakala da se najdam vo vakva situacija. Se nadevam deka ke odlucis najdobro za tebe i za decata a za nego ic ne se zamaraj,ne vrede. Toj sto trgnal ne so edna tuku so poveke veke ne vrede da bide ni soprug ni tatko,zatoa ne kazuvaj deka e dobar tatko,da bese ke mislese sto im pravi na svoite deca.
@joy1. Кaжa истo сaкaв дa пишaм.Еднaш јa утешил,штo гo терaлo пaк и пaк??Знaчи тoј oд првиoт пaт не се пoкaјaл.
Е добро де зошто тие што растураат бракови тој не ги задржал и да се земел со нив, туку останал покрај својата сопруга! Никој не може брак да ти растури, ако самиот не си го растуриш.
Стварно @Jas! ако може и мобилен да оставиш тука може и ќе гопобара некоја, па што бизнис тера ќе притреба бројче ајде те молам кажи. Од прееска жениве нестрпливо чекаат па може некоја ќе се јави да му каже дека е несовесен или успешен штом толку легнал, а некја пак ја скокотка да проба колку е добар. дај бе пак ќе кажам оставете ја гледате не ви одговара сака да си размисли сама. ОСтавете каде и е тешко во моментов вие уште толку ја дотепувате
По кој повод родителите да ги запознае? Жена со деца, уште кај мама и тато ке бара помош? По ова што читам од неа, се работи за силна и паметна жена, не за детенце кое чека совет од мама итато за сопствен брак.
Спојлер И бре буквалисти. Има право @Petar80 бројче нешто, ово оно може и копија од лична карта па да го најдете да го линчувате или пробате.
Па еве прво ти престани па потоа и другите Темава со денови може да е активна како се вклучуваат членови гледаат и коментираат од своја гледна точка наеднаш никој нема да престане и да ја гледа темата како невидлива затоа што и најмалку не е.
@Evripigi што ако останал покрај својата сопруга, кога тој ја омаловажил својата сопруга! Точно дека брак никој не може да ти растури, сам ако не си растуриш, ама со изневерувања нели се растураат бракови?
zosto da gi zapoznae roditelite? Zosto ne e tikva bez koren,zatoa. Zosto minuva niz tezok period i poveke ke i znači podrskata od roditelite otkolku od tebe i mene. Zatoa.