Нормално, мора во еден брак да постојат компромиси, и да проголташ некогаш, и да преќутиш иако си во право, а сигурно и жената не е секогаш во право, ама самата таа пиша дека трпи психичко и физичко насилство и дека многу пати кренал рака на неа. Остави тоа, па и за никаква иднина не е заинтересиран, ни за дете, ни ништо. Ако вреди тоа за љубов да се трпи, нека трпи. Е ако е трол, ако она ме лаже мене, јас ве лажам вас (што вика Џорџе Балашевич).
Имаш право хаххахаха ова е истата со она мајка разведена и тепана од мажот ... не извозе детево хаххахахха
Епа за тоа зборам ,се исти приказни затоа не се ни трудам да им пишувамсе познава кој стварно има проблем , а кој Трола
Јас сум потазе од тебе овде изгледа, башка тоа што не гледам што мене би ми било интересно да седнам и да пишувам глупости хахахха свашта.
Не поминувам многу време на нет и ви немам вратено. Се извинувам што ја запоставив и темата. Имам мн проблеми од кои не можам глава да кренам.... Навистина не ми е добро. Сезачленив тука за да слушнам други размислувања, јас немам.брат, немам сестра, а веќе и немам друарка за да разговарам за тоа што ме мачи. Не знам по што заклучивте дека е трол? Како и да е.... Јас моето ви го кажав.
E sega od ova hrcanje stanavme kako prijateli,postojano se raspravame preku den a i preku nok. Mene strasno mi smeta koga nekoj hrci I pocnav da spijam sama ama isto e preku dve sobi so zatvoreni vrati go slusam. Pocna da me pcue ako go viknam da se podmesti,znaci me pcue,mi rece ako ne mi cini partalite doma,ili pocna da me udira kako ona demek po sala a mene solzi v oci.
Ова не треба да претставува брачен проблем. Се работи за здравствен проблем. Маж ти треба да се консултира со лекар за да го спречи или намали хрчењето. И маж ми хрчи. Ама јас не му правам проблем за тоа.
Не сака да побара помош ми вели јас нехрчам оди ти лечи се. Мене ми смета хрчањето неможам да спијам на галама. Нас ни е брачен проблем бидејки од хрќање станавме странци спиеме оделно се расправаме постојано.
Штом до таму дошла работата, маж ти навистина си има голем проблем. Он изгледа не се замара со тоа. http://supermen.tocka.com.mk/46/125995/kako-da-go-sprecite-neprijatnoto-rcenje Тука е се објаснето за хрчењето. Инсистирај маж ти да оди на лекар.
Мојот маж,само да го пипнам сам се врти,не треба да му кажам да се помрдне И него му е мака,ама што да прави,и он не сака Се што виде на интернет,купи,ама ништо не помага Јас повеќе дежурам,и го слушам дали диши,дека нели таа болест се вика апнеа,и е многу штетно за срцето кога престанува да диши Има и за тоа лек,ама многу е скапо,неможе секој да си го дозволи тоа
Porano se vrtese koa mu kazuvav deka hrci sega ako mu viknam se prai kako da ne slusa ili kako so kazav se karame I me navreduva. Dezuram sekoja nok do 5 nema spienje dur ne stane Za rabota I posle zaspivam po 3 4 saati duri spie maliot. Od nedovolno odmorenost si napustiv rabota ,pocnav da ne jadam da slabeam.
Zakazav ama dzabe se brukav ne otide , mi veli koj e za tamu neka odi jas ne hrcam . More go snimav da se cue deka e on ne majka mu i tatko mu hrcele. Sekoj den se ponervozna stanuvam deka nemozam da spijam i se poveke se raspravame. Se odalecivme pocnavme po 5 6 pati vo mesecot da spieme samo zaedno.
Не прочитав колкави ви се децата, но и не е битно. Си згрешила. Да, тој е крив 100%. Но, си требало да се снајдеш. Ако не сте уште разведени, и ако го сакаш, запри ја процедурата. Колку што гледам, тој не би те оставил. Не сакам да расправам многу, но мислам дека грешиш. Да, се растурила идиличната слика за вашата голема љубов. И имаш новонастаната ситуација. Прилагоди се. Ако имаш уште време, не се разведувај. Постави му некои услови, и ти промени нешто во твојот живот, во твојата рутина. Да, не е мр перфект, па што. Ах, колку сте нагли....
On i ponatamu seta so drugata niz park Sto e dolzna @Jas! da izigrava vecita budala?? Ne ne e soprugata nagla Bas pametna ispadnala sto odlucila da se razvede od takov
Па, не е “и понатаму“, сега прв пат го видела со друга, откако се разишле. @Jas! Тебе ти е маж и татко на твоите деца, ти си знаеш дали вреди да го задржиш или не. Во претходниот пост го цитирав твоите зборови што беа битни, дека го сакаш, дека е добар татко. Сите ќе изгубите ако се разведете. Да, овде ќе добиеш аплаузи и поддршка за храброста, ако тоа е некоја утеха. Животот е комромис. Како и да е, се најубаво.