Па еве јас да го скршам мразот Кристалната топка за julie77 ми вели дека наскоро ќе и се исполни една нејзина голема желба и ќе појде на Малдивите
мене ми вели..за ordinarygirl прекрасна романтична вечер под ѕвездите, на некоја прекрасна планина и пријатно изненадување
Виножитце ти ке донесеш многу важна одлука, која ќе ти го промени текот на работите на подобро, иако во прво време ќе мислиш дека си погрешила.... и изненадно ќе добиеш екстра време да се изнаспиеш и одмориш срцка
а предвидувањето за Виножитце..во брзо време ке бидеш пријатно изненадена од личност која ти значи мнооогу..
За Julie77 саканата личност те сака, ама се срами да ти признае. Превземи го првиот чекор, те очекува голема среќа
Брееееј енца па не се лути одма Гледаш се однесува за членот над тебе Еве да ти кажам, Романтичната вечера за која се спремаш толку долго конечно ќе бидне
Што сииии тииииииии лисицаааа а инаку одма се лутам....јас гледам дека е за членот над мене, ама некој друг негледа имам јас предикшн оставено, и тоа за тебе.... ама ме промашија...затоа одма реакција...нема лабаво
Предвидување за Реинбоу: со партнерот за момент ќе ги смените драстично позициите (сфаќај го во која сакаш смисла )
Хипи, сакаш убаво или лошо предвидување Неее,за тебе само убаво ми излага на топкава-слушај ваму сега, имаш еден ...не знам што ти е овој ама си му се намерила, во скоро време ќе го јадеш