Утре цел живот ќе ти се смени..... кога ќе го видиш тоа совршенство од човек....перфектно нешто ама нажалостќе биде вампир па сега ти одлучи се
сега ја видов пораката хехе се расипала топката и глупа тропости омажена сум писува на тикерот колкава ми е ќеркичката, али нема веза можеби следниот пат ке погоди Хипица ке добиеш еден милион на лото
ммммммммммммммм....некој ќе има дечко на кој сите ќе му љубомораст,не гледам убаво може и манекен да е!!!!
хипице ке бидеш најсреќна овој викенд кај тебе гледам многу насмевки на твоето лице,дружби и лјубов се знае
хихихихих так ми каза кристалната топка хихихи анни а за тебе ми кажа дека прва ке дознеш некоја тајна хахах
ne me pla[ete taka stvarno mi kasne nemoj nekoj glupost hahahahah aaaaaaaaaaaaaa a za tebe i jas imam nesto ke ti se slose od mnogu zesko vreme na sred pat i ke se onesvestis
нем до толку сега Е...АТИ докторката на мене топката кажа дека ке го абортираш само рече да си трааам ама сега ти го кажав пред сите хехехеее
е нема ако си имам ќе си го родам,ама ќе ми дојде осеќам мене и онака секогаш ми касне а немам никаква причина за паника