Кате, нешто смислуваш. Сакаш да изненадиш некого, ах матно ми се гледа, чекај да забришам...ете да згоден дечко...среќен е што те има крај себе(може е дечко, другар), има оргомни чувства спрема тебе
ААААА Саншајн блескава иднина,дбар живот а работа ич....дечкото богат ,убав, добар ,многу те сака ,го сакаш ама мајка му е давеж пази се
Блекбери ти претстои подобрување на финансиската состојба.Ќе се опариш од некаде, а може и на улица ќе си најдеш
unfaithfull18, девојката што ја мразиш на матурската вечер ќе скрши штикла, убав период ќе ти следува, задоволна ќе бидеш аууу ама злобна ми е оваа топкава
Е да де, еден сендвич низаеден А еве за тебе што ми кажува куглава: До нареден Божиќ (значи доста време има) ќе пристигне нова личност во твојот живот.
Хипи, сендвич hock: јако, што и да е ... ќе биде папан од бубата А за твоево прдвидуваwе,хмм, може, уствари не може туку сигурно А, и ова сега топкава ми го кажува: сендвичот , типот де, бил ептен затрескан
Кате ајде и за тебе уште нешто: те сака некој од комшилукот ама ти незнаеш за тоа. Заинтересирај се малку Судбината ќе ти се преврти, се ќе тргне во друга насока од кога ќе дознаеш за него
Amore..Amore.. ..eve kristalnata kugla jasno i cisto i bistro ..kazuva deka vo naredniov period te ocekuva ljubov na prv pogled..bas onakva kakva i sto si ocekuvas podolgo vreme..i ke trae podolgo ovoj pat..
AAAA дај боже ама со мојава среќа ништо :mrgreen: Џули ке се подновиш со нешто фармерки,блуза нешто незнам точно ама пари од баба ти ке си земеш и ке си купиш нешто убаво Ајде со здравје да го носиш "побрзо да го искинеш "
aa fala na predvidenoto ..za farmerki razmisluvam i mi trebaat, ama pari od koja baba samo ne znam ke dobijam?? ne se megju zivite i dvete
OrdinaryGirl топката ти предвидува дека вечерва ќе ја гледаш серијата 1001 ноќ Ќе видиш некоја случка и ќе посакаш и ти да ја доживееш истата
Хипица куглава нешто се затемни. Предвидува дека треба да се фатиш за книгата, оти не е на арно работава