ААА ќе се караме ние..ме прерипнавте предходно како да знам сега што ме чека .... сега очекувам цел реферат А за Рејнбов куглата црвена ми стана а тоа според моќта што ја имам да предвидувам значи...овој викенд те чека жешка вечер...уффф страст,љубов,дивеење низ кревет спремај се за уживање како што одамна немаш доживеано
Па Катја..куглава јасно кажува дека тебе викендов те очекува некоја изненадна и пријатна средба со машка особа која од неодамна те има во мисли..
Julie77 кристалнава топка за тебе ми вели дека викендов добро ќе се напиеш, внимавај безбедно да стигнеш дома
Гордана топката ми вели дека ќе ти се случи нешто необично за тебе до сега, и дека ќе бидеш пријатно изненадена
Па и треба да се фатам, ама си викам ајде уште денес уште денес. Еве сега викам: ајде од недела ВајлдЕјнџел - те очекува наскоро патување преку океан.
Вљубена жено, за отприлика месец дена, еден тип ептеен ќе ти се закачи, ќе се чудиш од кај те нашол, ама ќе се вљуби тој во тебе, а и ти нема да бидеш рамнодушна
охохо баш ти фала Кате, белки ќе се исполни тоа, едвај чекам да си фатам дечко ако се исполни уште истиот ден ќе се пофалам и ќе те частам