Пфффт... ќе ме изедел, тој незнае која сум јас! Ај, ај, ќе ти гледам.. кристалната топка ми кажува дека ти ќе се омажиш за некој згоден, но не мувач или женкар.
100% дека ќе земам чоколадо. И куче. Ај, да видиме, што кажува кристалната топка за тебе... ќе запознаеш некој со сличен стил, и верувај, дека за кратко, тој ќе ти стане многу мил!
Јаооо, фала.. Ајде, арно да гледа кристалнава топка.. Кристалната топка кажува, новата година убаво ќе ја минеш, но и со едно пријатно изненадување ќе поминеш.
Гледам тука,голем срам....Низ плоштад кога ќе минуваш ќе ти се скрши штиклата ќе паднеш и резил ќе се напраеш...Иначе нема да се сокршиш
Кристалната топка вели дека вечер најубаво ќе си поминеш, утредента ќе те чека подарок под новогодишната елка, а периодот што следува ќе ти биде исполнет со убави моменти со блиските и вкусна храна. И ќе ти се падне паричето!
Ааа девојко ти имаш много светла иднина ке се омажиш за многу богат човек ке имаш 2 деца и 2 кучиња и ке работиш во некоја гооолема фирма а вечер ке си поминеш многу убаво !
Желбите ќе ти се исполнуваат брзо, но мрдни малку за да ги исполниш до крај, мрзо. Спојлер на шала е, немој озбилно да ме сфатиш.