julie77 куглава вели дека ти треба нов лак за нокти, во некоја шик боја, правец во парфимерија да си купиш
ВајлдЕјнџел.... не е се така црно како што изгледа. Always look on the bright side of life... глупава песна - добра реплика
Braveheart точно излезе тоа што ти го кажала топката за мене Хипица деновиве ке ја сретнеш симпатијата и очекувај пријатно изненадување од негова страна
Гордана,ти следуваат денови исполнети со мир и хармонија.Ќе бидеш многу среќна и горда за некој успех
Wild.Child ќе имаш гости од странство во најскоро време, пречекај ги убаво, ке добиеш многу убави и скапи подароци од нив
Amore, Суупер период за започнување на нови пријателства можеби некој нов пријател ќе биде баш тој што ти треба
Speechless гледам имаш некои големи планови тука, ама како да се плашиш да превземеш акција. Не се плаши, ѕвездите ти се наклонети, те очекува загарантиран успех. (ова као хороскоп му дојде )
OrdinaryGirl заврши го денот со насмевка за да ти заврши вечерта со многу љубов!!! И запамети, па еднаш се живее, не мора на секуму да објаснуваш и да се грижиш за секоја најмала ситница!! Најголемата загуба која човек може да ја постигне е загубата на времето!
Кешки Горде, кешки Спичлес, мислам дека редно време е да се прибериш дома малце и да стегнеш заби. Останаа уште два месеци до крајот.
Хипица,те чекаат прекрасни мигови исполнети со љубов. П.С : Ќе добиеш нова покана за пријателство на ФБ
Gordana10 топкава вели дека треба да си ја пробаш среќата на „Тркалото на среќата“, големи се шансите да го добиеш полото
абе мало палтенце беше...што ќе ми капут сега вајлд ејнџел ќе се поjави нов примерок од спротивниот пол во твојот живот