Второво дефинитивно го погоди. А за првово.... дај Боже Тебе пак ќе те огрее сонце, ќе блеснеш без ничија помош..... само не ги заборавај оние на кои можеби ТВОЈАТА помош ќе им биде потребна.
Wild.Child деновиве можеби ќе се скараш со некоја од твоите другарки, ама тоа поради нивната љубомора затоа што ти си подобра од нив
е значи ме трефна ..ама навистина..за болката веќе и нервозите крај нема.. Wild Angel..ако планираш да си се подновиш со нешто направи го тоа деновиве, ке си најдеш тоа што сакаш
Јас пак сакав две машки и женско.... али како и да е Ама девојчињата чим личат на мене, мора да се убави Аморе, ќе имаш напредок во сите полиња - особено на тема ПРИЈАТЕЛСТВО.
Хипица , Овој е твој ден Доколку сакаш на некого љубов да искажеш , не се мисли кажи си слободно ,можеби цел живот ќе ти се смени
хехе здравје ако има оп, четвртото пак машко ќе биде 2 женски вс 2 машки .... ама за сигурно пак ќе ти кажам јас Спичлес... денеска ќе ти биде мижав ден , ќе ти се спие....
peperutka100 Со тој шо го сакаш сеа ќе се фатиш..Најубаво ќе ви биде ,сите ќе ви завидуваат...И мн долго ќе одите!!!
Аморе..се чувствуваш тажна и потиштена за нешто кое не си успеала да го добиеш..ама главата горе твоите 5 мин набрзо ќе дојдат