Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ЈАс се извинувам ама ке го замолам модераторот да ми го премести мислењето во предлози и идеи зашто јас утнав несакајќи :)

и достате женски ајде со препукувања зашто ке ве караат .... :rofl:

2. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Признавам дека сум ги критикувала новите членки, ама тоа беше кога немаше модератори, па додека Билката да интервенираше, некоја ќе го направеше форумот хаос. Плус немаше корпа, па темите се натрупуваа и не дозволуваа никаква прегледност на форумот.
    Откако се назначија модератори, престанав да давам било какви критики и коментари. Само стискам ПРИЈАВИ ГО МИСЛЕЊЕТО и готово. Тоа е нивна работа, а со критиките и офтопиците само им ја отежнуваме.
    Ама гледам дека во последно време форумот е во најдобар ред, има многу нови членки кои добро се вклопија во средината, а и доста позитивна енергија (со некои мали ислкучоци). Ма се е супер :rock:

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ај бре стварно смирете се, од конец направивте јаже |(

4. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    На овој тип цитирање мислев, а не воопшто да не се цитира, али изгледа некој погрешно сватил или не прочитал убаво. А тоа што на lacrimosa и пишав да ги следи темите во сопствени мислења, не го сваќам како солење памет, беше предлог најпријателски како да се снајде подобро. Тоа што сум нова на овој форум, не значи дека никад у живот не сум била на форум, фемина не е единствен, запознаена сум со правилата и не би требало да се потценуваме. Толку за ова од мене, ако и сега не ме свативте што сакав да кажам нема логика повеќе да се објаснувам.
    п.с offspring твојот пост го земав само за пример ништо лично :)

5. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Во врска со известувањето за секој цитат, Билката веќе одговори дека програмерите работат на тоа. Засега користете се со предлогот на Багуфче. И нема потреба од напаѓање, секој може да си ги пише своите критики и забелешки без разлика на денот на зачленување, полот, возраста и така натаму, затоа и е темава, а дали ќе се земат во обзир, за тоа одлучуваат администраторите. Се извинувам од името на сите членови на фемина, на сите членови кои се навредиле при дискусијава. И исто така ве замолувам, без препукувања.
    Поздрав. :hai:

6. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Уште на почеток се извинувам што ке бидам оффтопик,ама морам да пишам.

Драга Кике,ич да не ти е гајле зошто сум зачленета!Форумските игри се тука за да се играат инаку воопшто не би ги ни имало.Уствари па зошто ти се правдам?Хааа...А што треба да правам,по 100 пати на ден да пишувам во сакам да кажам,да се испукувам,да пишам ако не и во wc кога одам???Или да се правам лизни-мазни и да поздравувам само некого на форумот,да лижам гс,да ви кажам колку ве сакам и кисови да ви праќам само за да трупам мислења,да добивам лајкови и да ми се смени бојата на цветчето :lol: а уствари не чувствувам потреба за тоа?!
    И читам јас убаво,немора ти на ништо да ме тераш мене-а и неможеш додуше.За културата,јас не реков "д Кикето е некултурно",јас реков колку сте некултурни-а ти ако си се препознала себе во муабетот тоа е друго. :)

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  7. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    ^^ Не сакам да испадне дека сакам да воспоставувам правда и почит на форумот,меѓутоа морам да искоментирам сега кога веќе сите се залагаат да се смират живците и препукувањата Данилела повторно го разгорува огнот!Е,мислам дека после ова нема потреба да се коментира кој е некултурен,зошто Данилела со нејзиниот пост не навредува сите ние кои се поздравуваме со нејзините улични изрази кои несакам да ги споменувам.И плус тоа после нејзините зборови си зема за право да ја коментира кикето и нејзината култура! За жал,некои луѓе не се доволно свесни какви се самите па си земаат за право да ја коментираат културата на некои форумџики. :^)
    ~ Он топик- цитатите не претставуваат некој голем проблем,можеме да се снаоѓаме на начинот кој ни го кажа багуфче. ;)

8. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808

Поздравувањето го земав само како пример со кој сакав да кажам дека не правам работи кои не ми се прават само за да пишам негде.А зошто сум ве навредила?Ако тебе тоа ти е навреда,нели мислиш дека и мене ме навредуваат што 100 пати ми кажаа за тие форумски игри?М?

9. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Мислам дека темава воопшто не е поставена за дебатирање... Напротив!

Секој да си го каже мислењето односно критиката или забелешката која ја има кон форумов, а надлежните доколку е можно, да му помогнат!

Останатите, навистина немаме работа тука...

Не упатувам посебна порака до никого, не се вознемирувајте, не викам дека еден или друг е во право, само мислам дека на прашањата или мислењата во врска со критиките и забелешките за форумот треба да одговорат модераторите или администраторите(сега не знам баш точно како е регулирано ова)...

Доколку членот кој поставува прашање или постира мислење не добие одговор тука, ќе си се обрати по ЛП (повторно до надлежните) и работата е завршена...

Само така ќе се избегнат офф топик мислењата, а со тоа и непотребните дискусии.

10. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    ^^ Незнам зошто некои те навредиле со форумските игри кога тоа е вистина!Ти си зачленета да ги играш и тоа е твое право,кое никој не се обиде да ти го одземе а ниту пак да те навреди со тоа.Ти не навреди со тоа дека сме газолижачи и дека се лигуши ме за лајк ;) Затоа мислам дека повеќето од нас се почувстуваа навредени,додека за ти да бидеш навредена мислам дека навистина нема причина ;)

..и се надевам сите овие мислења набргу ќе се расчистат од темата.

11. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    ц ц ц ц ц...
    Јас да сум сега како Даниела, или другиве навредени, ке си легнам со плачење и недостапна, и цело време ке мислам што да пишам на форумов за да бидам во право, или секоја секунда ке проверувам кој ме цитирал и кој пишал против мене, па да му кажам после убаво :rofl: :x
    Јас се изнасмеав за постовиве, никој не ве ни прашува за ваше мислење, си има назначено личности кои се грижат за тоа, па уште и кавги.
    И во склоп со темава, немам никакви критики ни забелешки, се е убаво читко и подредено, и модераторите одлично си ја вршат работата и бришат се непотребно, и навистина се за пофалба.

12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808

Абе како знаеш ти живти све зошто сум зачленета јас???И јас не реков за никого посебно дека лиже гс на некого.Зошто се сфаќате погрешно?И значи ти можеш да се навредиш за поздрави или за некоја друга глупост,а јас или некој друг несмееме така?И јас ли користам уличен речник а?А во другите постови нели си видела поуличарски муабети од моите,и тоа муабети кажани од поценетите и по упадливите овде???На форумот треба сите членови да се почитуваат,но тоа едноставно не е така.Се надевам дека кој треба го забележува тоа.А ти за некоја година разгледај ги повторно постовите па најди ме да правиме муабет.
    ...И да...и јас исто се надевам дека овие мислења набргу ке се расчистат,зошто стварно ја натрупавме темата со глупости. Позз

13. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    значи се вратив само ова еда го напишам
    Драга Данилела
    како прво можеш да си разгледаш во СДК колку постови имам(тоа се ептен малку, и тоа повеќето се од како престанаа да се бројат мислењата во таа тема, значи не се работи за билдање мислења), второ во СП никој не поздравувам за лајк, туку затоа што ми се мили, а гледајќи ги твоите мислења, мислам дека ти ретко на некој од форумов да му си мила, или да го сметаш за мил.... трето треба да си будала за да не сфатиш дека постот беше за мене, зошто на дејзи постот беше напишан многу пред јас да го напишам......всушност се прашувам каков проблем всушност си имаш ти со мене :?: , стварно не знам, уште кога се подзакачивме со прити ти ми рече дека се надеваш дека ќе ми дојде мозок некогаш ако се сеќаваш, јас те игнорирав добро, секој си има право на мислење, ако ти мислиш така ок, ама ова е претерано значи, не дочитуваш, а ме критикуваш, така беше и во темата есеј, значи не можам да сфатам, што проблем си имаш ти со мене, што ти направив??

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.087
    Браво :clap: Ја нападнавте сите Даниела и 2manydjs, a за што? Ајде објаснете за што ги нападнавте?
    И кој е кој сега во ситуацијава? Само добронамерно беше кажана забелешка, а ете како е искритикувана. Во случајов Дејзи, да не ми се лути, ама немаше потреба од ваков коментар. Уште помалку што сите други се дадоа во одбрана и настана хаос тука. Ајде да престанете со безпотребно препукување.

На Neytiri, femina90, x.Daisy.x и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    реков јас даниела само во критики пишува! :)

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.087
    Ози исто и твојов коментар е безпотребен и само ќе ја разгори расправијата. Можеш да се воздржиш некогаш? Кој кај сака ќе си коментира, негова работа. А и темава е затоа секој да си каже предлог, забелешка... А не вакви глупости |(

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Да, моја грешка беше. Ама и она не објасни убаво, а супер ни е на сите ова со цитативе, и затоа така изреагирав. И точно е, и ја сум понова членка, ама тоа е...

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    раинбоу, јас барем не навредив никој како сега ти со овој коментар! ако имаш нешто приватно со даниела чувај си го за на мсн или фб, овде јас ќе си напишам што сакам, а дали е тоа глупост како што рече ти или е само шега, нема да бидеш ти таа што ќе реши!
    јас не прокоментирав нешто што би ја разгорело расправијата, ама ова што ти го напиша може да разгори друга расправија! воздржи се ти од навреди друг пат, јас никој не навредив!

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Oзи, виножитка е модераторка :wasntme:
    таа има право да не спрепне, ние за жал немаме такво право :x
    и затоа таа јасно и гласно го постира постов, да се престане со препукување.
    нормално е сите да имаме различни мислења, ама кога ќе за'ржат админките или модераторките, има да ќутиме и да си траеме :D :D
    така е тоа. ајде без нервози :*

На teddybear и femina90 им се допаѓа ова.
  20. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Сакам да дадам критика за Категоријата Љубов и Секс, подкатегорија Љубовни проблеми!
    Значи во таа подкатегорија се лупаат теми само под различен опис, а всушност станува збор за барање на совети кои тоа реално можат да го сторат и во Лубовни проблеми и совети! Ова не е злобна забелешка, само мислам дека не треба форумот да постане хаос!
    Еве пример

ljubovni-problemi/sto-da-pravam-t3889/
    ljubovni-problemi/kako-mozam-da-gi-doznaam-negovite-nameri-sprema-mene-t3885/
    ljubovni-problemi/kako-da-mu-kaze-t3865/
    ljubovni-problemi/ne-znam-kako-da-go-sfatam-t3844/
    ljubovni-problemi/mi-treba-sovet-i-mislenje-t338/

И МНОГУ ГИ ИМА ПОСЛЕ ТОА..............ова е само прва страница...а ги има некаде 6!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.