Здраво Феминки , гледам темава не е активна оддамна , Имам прашање за Адриа Лаб во Битола , сакаме да направиме спремограм , па од искуство , ако некоја од Вас знае , дали можеме да очекуваме веродостојни резултати Поздрав
Прашање: Поминаа 2 недели од биопсијата на тироидна жлезда од институт за патологија. Ми кажаа дека за 5-7 дена ќе бидат готови резултатите. Дали има разумен рок за извештај за биопсија зашто тие даваат број за да се јавиш дали е готова. Тој број е постојано зафатен ! Кој е начинот да се дознае за резултатот ? (пријатели, врски ,плаќање или некој друг начин Ве молам пратете ми инфо со порака на профил ако не е дозволено во коментар)
Здраво Вчера матичната ми даде упат за крвна слика за во виција, но денеска бев и тие биле на колективен годишен одмор. Сакам да ве прашам дали може со упатот кој е за во Виција да идам во друга лабараторија? И сакам да ве прашам колку чини крвна слика подетална приватнп без упат ?
Правев испитувања во ПЗУ Павлина и требаше вчера да ми пратат резултати, но уште ништо. Дали има некој контакт од таму?
И јас имам читано за нив, ама веќе имав упат за таму и отидов. Резултатите излегоа дека се е океј, е сега колку им се точни.. Се надевам дека се.