Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лаги во бракот

Дискусија во 'Брак' започната од vaikiki, 6 мај 2015.

1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @SexiLy Ако сака лажен брак, во кој таа него ќе го трпи, твојот совет е идеален.

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Проблемот е што ќе помине кога и да е.. Може го пресекла на време, ама он ја барал, он се потпишувал со заедничко име.. Тука работата не е завршена, ќе се исплаши некое време и после пак ќе се опушти, за жал.. Да разбереш случајна средба, муабет, ама ова е бе со умисла за удварање и изјавување љубов не е искушение ами сам си го бара.

На EDNAEMAJKA, eloves, samovila.red. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. pavlinka-daniela

pavlinka-daniela Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Значи кога го прашав зошто тој рече дека тој профил му бил уште ние не сме се ни знаеле и сега како демек му текнало се окл и видел дека таа му пишала а тој неможел па и вратил..се кае знае дека згрешил сеуште не разговараме неможам да се помирам со тоа дека јас не сум му доволна дека нешто му фали од моја страна па да помисли на бившата..инаку таа не е тука..не знам навистина сепак ви благодарам на советите..

4. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    A kade e taa??

5. pavlinka-daniela

pavlinka-daniela Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Vo druga drzava ne e ovde si doaga samo leto i zima

6. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Epa leto idi bre duso..ajde sedni so mt i razgovaraj uvabo ..so vikajne nisto ne biduva taka mozis uste povejce da go isprovociras i trista gluposti da napravi:) se nadevam dek ce se opameti mt i nema da i dozvoli na taa gus.. da vi go rasturi brakot :hug:

На Milobebence, MilaP и pavlinka-daniela им се допаѓа ова.
  7. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Јас знам дека среќни луѓе не бараат апсолутно ништо надвор од бракот доколку се задоволни во бракот, освен ако нели, не се склони кон полигамија. Ако сакаш да го решиш вистинскиот проблем - тогаш без напаѓање зборувај со мажот ти и дознај што се случува меѓу вас двајца.
    Ако сакаш да ја решиш последицата - ставај ултиматуми и заканувај се дека ќе го оставиш доколку продолжи да чатува со неа. Но имај на ум дека тоа нема да биде решение на вашиот вистински проблем, а тоа е:

На ♡BuBaLe♡ и okcenzi им се допаѓа ова.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.956
    Допаѓања:
    219.249
    Оф оф оф, абе маживе кога ќе си упаднат у некој филм вака мислејки дека жените веруваат на некои вакви "случајни намери" па кога и самите ќе почнат да си веруваат во сопствените лаги и филмови до безвест толку милозвучни, истинити и случајни.. се ќе направат, до таму ќе го доведат муабетот точно до тој степен што секоја би "поверувала" на случајниот скајп пред 7 години па како по сплет на околности се вклучил и наишол на бившата што пази: таа сеуште дреме на нејзиниот стар долгогодишен скајп направен со бившово име. Да, да.. слепо верувај на ваквите брутално милостливи лаги и крајно скоцкано културни и пристојни се со цел да пази да не ти паднат очилата розови за вашиот брак и љубов.

Извини женче, ама, ваквите лаги се познаваат од авион верувај, кој поранешен скајп со бившата, кој бакрачи, нели гледаш дека се слушаат и комуницираат позади твој грб, си видела си му кажала, пропаднал во страв и подитно лага до лага исфилувана буквално со јагодка врз шлаг ти сервирал набрзина.

Зборувај со него, 500 пати ако треба, и дади му до знаење дека сепак не си толку наивна за толку наивни муабети, зборувај и гледај да можеш да успееш да ја дознаеш правата вистина, без превези, без неприфаќања и на оној начин баш како што тој заслужил во дадената ситуација обрати му се.. заслужуваш да ја дознаеш вистината.. макар болна до срж да е.

На MilaP, ♡BuBaLe♡ и okcenzi им се допаѓа ова.
  9. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.000
    Допаѓања:
    14.400
    има еден пријател од маж ми женет со жена моја генерација. Не можам да се изначудам како може човекот а зине со устата одма да излаже. Поминуваат низ криза пред развод се не знам до кога ќе тераат. Седиме во една бензинска пумпа во кафетрија ради детето да поигра на лулашките и лизгалките и тој збори со жена му. И сега место да каже дека е со маж ми пијат кафе тој и кажува излегов дс свтрам еден круг да се излуфтирам (facepalm) да е со некоја женска другарка колешка па да "скрие" да излаже можам да сватам ама да е со маж ми со другари комшии и сл и пак да лаже??? (facepalm) не можам да сватам.
    Понекогаш и јас со маж ми се зафаќам,ќе рече ќе излезам да испушам една цигара и ќе седне вкола. После ќе сврти едно кругче и за 6-7 мин тука е. Му викам добро зошто а зинеш одма лажеш ми вика амам немаше ни 10мин послушав музика вкола. А јас па гледам низ прозор аѓа мора да се опомене да се зафатиме оти кај малите работи " лежи зајакот" да си предупредам јас за да не дојде до нешто поголемо :rofl:

10. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.648
    Нема лек за таквите како што е тој. То се патолошки лажговци. Што би се рекло ако не подизлажи денеска барем малце, не е жив.

На WildMk и marchi-cool им се допаѓа ова.
  11. hopes

hopes Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    334
    Викаш среќни луѓе не бараат надвор од бракот ако бил задоволен? Како може така да размислуваш? Еве мојот побарал надвор од бракот а никогаш не искажал незадоволство нити пак некогаш јас лично сум му дала повод за да отрча во рацете на друга, напротив секогаш првенствено гледав за него па потоа за себе, можеби и тоа е мојата грешка. Ако имаат некој незадоволство кон својот брачен сопатник тогаш нека седне на маса и отворено да се каже што е тоа што смета или треба да се поправи а не да се бара на друго место среќа врз несреќа на тој каде си дал пред Бога заклетва дека ќе си и во добро и зло. Не оправдувам неверство никако дури и да имал повод за тоа подобро да се каже отворено и ако не бива да се стави крај и секој после по свој пат отколку кукавички да си играш со нечии чуства.

На makedon81 и marchi-cool им се допаѓа ова.
  12. butterflu

butterflu Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    565
    Voopsto ne sakam nikakvi lagi

На WildMk, Abc07 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.