Dobar den da prasam dali e normalno malku vaginalno krvarenje po laparoskopijata ..i koga gi izvadivte zavojcinjata nekoja preporaka dali se mackaat ranite so nesto??!!mene mi kazaa so betadin da gi mackam
Da, normalno e malku krvarenje posle laparoskopija. Jas lichno so nishto ne gi tretirav ranite. Mali mi bea, luznite skoro i ne mi ni se poznavaat.
Denes imam kako malku menstrualni bolki i poveke krvarenje kako menstruacija isto me fakja strav mi kazaa da ne ti e vreme za ciklus ama rano e spored datumive za 10 dena treba ..se javiv za nekolku mislenja kaj maticniot i na dr mesto mi rekoa normalno bilo da krvaram taka ama mene iskreno oanika me fakja
Ne e bolno, mene ne me boleshe. Koga vekje doshlo do koncite najstrashnoto pominalo. I sestra mi praveshe laparoskopija ama za zolckata so 4 dupchinja i nejze ne ja boleshe. Ako tolku ti e strav napij se brufen pred da ti gi vadat ako mislis deka ke te smiri mada nema potreba.
Ne boli nisto ne se plasi, i jas sum panicar epten se plasam od se, ama stvarno 1min rabota e i nisto ne boli