Што е разликата во Ласерска корекција на диоптрија – ЛАСИК и ПРК ? И колку вкупно ве чинеше операцијата со се прегледи? Дали се плаќа првично прегледот што е 4270 денари и операција на очите или има и други скриени давачки ?
Не знам дали е за тука моето прашање ако не е преместете го во соодветна тема Дали е сериозен проблемот со гледање црни замаглени точки пред очите?
Da jas koga imav takvi tocki pred ocite zolcnoto kese pocna da mi puka moj sovet ti e odi na dr i za ocite i eho napravi na stomakot
Дали се препорачува ласерска корекција за мал диотпер, -1 со цилиндер -0.75? Носам леќи и наочари и некако обавеза ми се ,сакам да го решам... Да не ми се изнасмејат во Систина ?
Дали после 40год. или во перименопауза се прави ласерска корекција на очи со диоптер +3 само на едно око?
Posle 40 ne pravat laserska korekcija,tuku korekcija so vgraduvanje na lekja,go ima ova podetalno mislam na sajtovive od bolnicive
Јас пред десетина дена направив ласерска корекција на астигматизам (Astigmatismus mixtus) од +0.75sph и -2.00cyl, повеќе нема "цилиндар" и видот ми е над 100%
Здраво. Не знам дали е за оваа тема прашањево но ако може да споделите искуства со Визиа и со д-р Ристовски?
Здраво. Дали може да Ве замолам да добијам одговор во врска со следново мое прашање? Направив видеографија на очите, бидејќи видот не ми е како порано што бил, има мала разлика која на чувствувам и резултатите беа: Лево око: SPH +0.25 CYL -1.00 Десно око: SPH +0.00 CYL -0.75 Што значи тоа??? Како што имам прочитано на интернет, имам астигматизам, но немам диоптер (кратковидност и далекувидност) ??? Благодарам однапред. ☺️