Ах сакам двобој, ама вербален, дуел....Да му каже Фрче неколку муабети у негов стил додека ова чма*олижа*ов црвенее, зеленее и повиножитува.......и да му рече онака лежерно и во Фрчко стил....Лате бе...Лате бе....Лате.... уффффф....Латас и оној Карлсон лета (Јанко јади г*мна).....
Латас е едно одвратно, лигаво, препотентно, вообразено и никогаш неиспеглано ко*иле. Да и Фрчко е премногу остар на јазик, дрзок, ироничен и саркастичен, ама за разлика од Латас, луѓе Божји тој е образован и начитан и тоа со светлосни години понапред од првоспоменатиот. А бе како не има ТВ дуел, ако не друго за сеир. И репризи ќе гледам, ветувам! Да живее Латас, да живее Фрчко! Да (за)живее Македонија!
Јас се извинувам за офтопик, но морам да прашам... Што е всушност лустрација? Го имам слушано зборов, но ете не ми текнало да прашам што значи... Отворив на интернет но не можам да се снајдам...
Лелее, одвај чекам да ги видам Фрчко и Латас, очи у очи во живо на ТВ Тоа има да биде ТВ дуел на годината, а можда и на векот... Мислам дека Латас ќе губи дефинитивно, зашто Фрчко со такви како него знае да биде крајно дрзок, арогантен и безобразен Па уште и го нарекува хермафродит и не знам ти што А и со оваа изјава крајно претера - премиум лиценца на фотошоп да те вратат во нормална фотокондиција Милион пати го имам слушнато Латас како јавно кажува крајно навредливи зборови за изгледот на другите (посебно за Бранко, Весна Бендевска, Милчин итн......) Епа ќе бидам и ја малку безобразна и ќе кажам - Дали добро си ја погледнал ќерка му како изгледа и на што личи, па да ги вреѓа другите...? Не е девојката ништо крива, ама крајно иритирана сум од Латас
Јас мислам дека новинарите на сител стварно од мравка направија слон.....па на секои вести само кажуваат дека сдсм на денот на изборите ќе прави крвопролевање па крвопролевање....па кога рекоа дека ќе има нешто такво...овие сителовците стварно ги исфилуваа нивните зборови и го заплашија народот Претеруваат веќе
Латас глуп глуп најглуп. Леле колку ми е идвратен шо се занесува јас незнам. Еј знаете дека кога одел на одмор во Грција се претставувал Србин ???
па латас тоа и е.... не за џабе бугарите на граница пишаа добредојдовте браќа македонци, .... у фазон но латас и таквите србомани ко него не се добредојдени
Мизеријаааа !!! own: own: own: Едниот 2 факултети има другиот Универзитетски Професор а и кандидат да ја води државава алоооо нз каде вака ? !
фрчко не е ни блиску до латас во однос на интелигенција,однос со луѓе,меѓусебни дуели.партиски не сум определена и никогаш нема да бидам,но за латас ми е смешно кога ќе слушнам дека го мразат зашто тоа е просто од завист бидејќи се што кажува тој е паметно,убаво смислено,директно,без правење лице и секако поддржано со некој факт а и темелно истражено. за разлика од фрчко кој единствено го бидува за професор зашто прекрасно предава иако вон предавања си има и сексуални нагони кон одредени студентки.
Лелеее каде живееш ти? па фрчковски е понапред милион светлосни години од латас,латас нема ни речник ни бутур на тв на вести се изразува како да седнал во кафана...за останатото нема ни да зборам...само ќе кажам дека интелектуалната маса во мк е мн мала а масата на прост народ е огрооомнаа а латас е претставник токму на таа маса....па затоа и многу луѓе го подржуваат во неговото кафанско однесување недолично за човек на негови години како прво и основно а потоа се по ред....ми се гади кога го гледам и слушам нема грам образование елоквенција и памет...тек колумна да седнеш да му прочиташ...агресивен насилен прост сиромав на зборови...па те молам фрчковски е докажан интелектуалец...не за џабе не му реплицира на заканите....далеку е од неговото ниво...позз
WOW Не ми се верува дека прочитав и вакво мислење. Дефинитивно треба да се смести во темата ,,Најголемата глупост што сум ја слушнала(во случајот прочитала),,
^Се надмина себеси цурава. Јас го мразам високоинтелегентниот и паметниот Латас зошто сум му љубоморна што волчица му играше стриптиз јавно! Ете признав јавно.