Имав и во друга тема негде пишано за ова. Кога бев мала имав по рацете некои такви брадавички. Исто и мајка ми. Oна идеше дури и на горење со течен азот или таму што ти ја знам и ништо не и помогна. Џабе само болки и се. По некое време ги купивме овие шумливи таблети и по извесен период приметивме дека брадавичките ни ги снемува. Дури не ни се веруваше дека тоа ни помогна. Не се скапи, ги има по аптекиве до кај 200 и нешто денари ако се.
Јас имав само на рацете и не бев на доктори тука бев на неколку бајачки и ми поминаа,фала му на бога сега ги немам.Немојте да ги чепкате т.е да ги пукате и сл пошто се довива рак на кожа.Инаку знам дека некои одат по доктори го горат но јас тоа не би го можела.
Јас имав на раката, ама бев многу малечка и во мојот град не идеа доктори за горење на брадавици, како што идат сега, и бев на бајач бидејки многу ја чепкав
Баш ќе пробам фала на информацијата само ме интересира колку пати се повторува постапката односно колку време треба за да исчезне?
Мене не интересира дали може да се користи оној јаболков оцет од продавница или мора да е приготвен на домашен посебен некој начин ?
Јас имав прилично голема брадавица на внатрешниот дел од дланката.Имав природен лек од еден човек од Велес и + ставам од млекотото во листовите на смоквата...Проверено и помага. Ја остранив за одприлика 3 недели
Јас земав вакво само ме интересира од кога ќе се исуши треба да го измијам или да го оставам така да стои? Јас ставив купечки исто е не прави разлика
јас како мала ги имав,на челото и рацете.И ми ставаа течен аз,ми се намалуваа но на раката ми остана лузна која и ден денес ја имам
јас како мала имав по прстите на рацете и бев на кожен лекар и таму со едно многу ладно ми ги намачкаа а потоа по неколку дена ми пожолтеа и се срониа
весела81 ! Не знам каде живееш ,ама течноста што јас ја употребив баш е за такви мали брадавички под градите , одлична и ефикасна 100% - VERRUCA HERMAL, јас првпат ја набавив од Германија , а сега ја купувам од Грција (околу 6 евра ), ама трае многу , сакам да кажам се мачка само на врвот од брадавичката , дневно 3 пати , за 2 -3 дена треба да отпадне без лузна , пиши ако нешто не ти е јасно , поз.
Дечкии сега приметив многу мали брадавички по лицето, околу очите и устата и мнооогу ми е страв, што да им правам, дали е сериозно??
Пријателка имаше проблеми со ова и и' помогна aloe lips. Комбинација aloe + jojoba. Обидете се со често премачкување и можеби и вам ќе ви помогне.
Јас имам брадавица на малиот прст на десната нога незнам точно што е бидејќи пробав со какпи против брадавици "sensilis" не успеа потоа пробав со "clearasid" и тоа не успеа. Само да го допреш и одма боли . Кажите што да правам ако знаете. Благодарам однапред
Mene mi se pojavija na ednata raka i sekoj vtor den po edna mi izlegva i rastat.Te molam kazi mi kaj da go najdma toj priroden jabolkov ocet.Fala mnogu
Здраво сакам да ми кажи некој лек што стварно ќе ми ги снема брдавиците многу имам на врато незнам што да му правам се имам ставено но никако да ми исчезнат ве молам помогнетеми позз
Probajte so Staroplaninski melem. Kako kapki e, go imam koristeno, mi iskacaa na vrat i pod pazuvi, se mackas i odma pagaat
I jas go koristev odlicen e i za bradavici,zuljevi i kondilomi, i sto e najvazno nema ostetuvanje na kozata.