Еве една лесна: Како може да фрлиш топка со сета сила, а таа да ти се врати? Притоа топката не се одбива од ништо ниту пак некој ја уловил за да ти ја врати.
Хаха логика ми увек била јача страна Значи вака-Си бил еден богат човек кој имал фирма и многу работници. Како што вообичаено се случува кај бизнисмените еден ден требало да оди на пат...меѓутоа во 9 сатот наутро имал лет, и му се јавува еден од работниците два саати пред да тргне, т.е. стражарот на фабриката, и му вика аман заман газда, немој да одиш, сонував многу лош сон, авионот ќе се урне и ќе загинеш. Отпрвин газдата не сакал да чуе, потоа го убедил некако и не тргнал на пат. И вистина...авионот се урнал, немало преживеани патници, и газдата му заблагодарил на чуварот...и го отпуштил :? Е сеа прашањето е, значи човекот му го спасил животот, а овој го отпуштил, зошто ??? :roll:
vo okrugla kukja ziveat: na primezjeto dzudze, na prv sprat vesterka na vtor sprat covek se slucilo ubistvo dzdudzeto reklo deka bil vo sumata za vreme na ubistvoto vesterkata deka letala na metla covekot deka cital kniga vo kjoseto vo kukjata koj e ubiecot?
јас имам мнооогу работа еве звездичкава нека пише место мене, пошто многу ми се допаѓаат нејзините јас утре задутре ќе сменам некој, да не ме чекате до тогаш...може
Може ја пошо она не пишува.......може нели?? Ајде може Што е тоа никогаш не било,нема да биде и сега е....ајде лесно е
Еве јас ќе поставам една лесна. Двајца татковци и двајца синови биле на лов. Секој од нив застрелал по една патка, а заедно застрелале три патки. Како е тоа можно?