Кoгa имa нaтпревaр пoмеѓу ПOЦ и Грaдски пaркинг, мoже дa нaстрaдa и кoлa кoјa е прoписнo пaркирaнa. Вo Мaтицa имaше некoј попуст. Дoдекa сите пaркирaaт нa Бул.Климент Oхридски пред книжaрaтa, јaс сo крстoт нa челo, пaркирaв пред згрaдaтa кoјa се нaoѓa пoсле студентскиoт Кузмaн. Рaбoтев вo близинa и знaев декa тукa, пред згрaдтa е бoрбa кoј ќе фaти местo, зaтoa штo е дозволенo и не се плaќa (немa знaк зa зaбрaнa). Беше приквечер и местo имaше. Пo сaмo 20тинa мин. се врaтив. Кoлaтa јa немaше. Јa нaјдoв вo ПOЦ. Сo кoгo дa се oбјaснувa чoвек?
Прво мислев дека е шега или добар фотошоп Ама пак после ми текна дека живеам во земја каде продавање дупе и улижавање е број 1. Ова ми изгледа ќе тепа вмро ама за секој случај ако другите тепаат да почнам уште од сега... А овој кандидат за градоначалник мислам дека треба да му се даде шанса Избориве се трагикомедија.
Aaaaa, добро е, се опраил Јанко. После и Коце го објавил, па и колумничка една склопил за да се гласа Коце пак - по кратка постапка најверојатно. Него го боли газот, како и да свртиш. Дури и жал ми паѓа понекогаш, онака малце...
Леле сончоглед Ме изнасмеа од сабајле Значи сигурно знае дека тепа сдсм на избориве штом почнал јавно да споделува Да си ја обезбеди иднината. А За овој Насто Палиоски читаш дека бил член на дпмне и јасна ти е пораката со Господ (плус од Минхен дошол да бара спас за земјава) Не ми е јасно што мешаат религии во политка ама ај нека ми помогне
Нема знак ама знам и други коли што исчезнале од таму. Еднаш сите коли си седеа, само најстарата ја собрал пајакот, не смеел другите. (Уште пред 3 години сигурно беше)
Знaчи пaјaк кревa и aкo е прoписнo пaркирaнa. Декa пoгoре се тврдеше спрoтивнoтo. Е џип не вoзaм. Амa ќе...
Додека беше ВМРО-ДПМНЕ на власт во избирачките списоци имаше 200.000 фантоми!! А, сега кога криминалната власт - е на власт... Списоците се солза чисти и исчистени!! - Парадокс на животот или "Ко о чему - курва о поштењу!!! Анкета според Телма Шилегов води
За жал не се исчистени фантомите, и јас лично пријавив но сеуште стојат на список. Е сега кој ќе ги искористи ќе видиме во недела.
http://a1on.mk/archives/801143 Ох кока колче... плачеше за син ти кога го разшлапаа, а сега нешто се опушти наеднаш со бркањава. Ишала да ти дојде крајот, да си го сркаш тоа што си го дробеше до сега. Браво за дечкиве што го снимале! Требаше и многу порано да се направи ова, само се надевам нема да ја направат истата грашка и овој пат.
Вмро со Јохан за кандидат за КВ ни ја вреѓаат интелигенцијата. Филип Темелков не ми е избор па ич. Коце ми е светлосни години пред Шилегов. Каде можам да видам советнички листи?
Аман Сања, зарем Коце? Шилегов, освен што ми е убав, не знам друго за него, ама Коце? Што Коце направи за Скопје? Ете и јас имам живеано во Скопје, во еден негов мандат.
Коце не направи ништо освен проширување на булевари, изградба на нови улици, атмосферска канализација, кружни текови, водоводна мрежа, реконструкција на сите средни школи во Скопје, изградба на две нови, велосипедски патеки и уште две-три работи. Кога сето тоа ќе го земеме во предвид навистина не може да се спореди со адвокатската лепота и шарм на Петре Шилегов. Памти некој што ветил Шилегов за време на избориве? Не. ни он не памти, затоа што е фокусиран само на едно нешто кое му дава шанса да победи - да направи шеми со албанското подземје за да добие екстра гласови.
Ако Долно Лисиче го гласаат Ивица Коневски треба да се пратат на психијатриска евалуација. Сите до еден.
Абе наместена работа е оваа, во Гостивар и Кичево македонците од Сдсм ќе гласат за кандидатот албанец, а пак во Скопје албанците ќе гласат за Шилегов. До кај стигнавме...
Баш обратно. Коце ова што го направи е по негова иницијатива. Успешно ги избегна сите проекти за кои немаше апсолутна поддршка (Скопје 2014 на пример) да не одат преку градот. Човекот си работи и тоа сите го знаеме. Затоа помеѓу Македонците и сите други освен албанците (кои стварно не знам што очекуваат од Шилегов) соодносот меѓу Коце и Шилегов е 2:1