Јас реков дека за Шилегов ништо не знам. А она убави и неубави е шега. Разбирате вие од шеги? Што тип на луѓе сте? Подобро да престанам да се докажувам со тебе. Гласај си го Коце. Диши отров.
Ова твоево само да биде контра ,без никакви аргументи.Не сме за Шилегов но за инает ке гласам за него само Коце да не биде,која логика човече
Шилегов и Заев ќе им донеле чист воздух. Се надевам дека ова само на форум го зборувате а не пред други луѓе во живо.
Тоа е логика на незадоволните БИЛОКОЈ само не ОВОЈ А со самото тоа, нема потреба од аргументи, зашто веројатноста да бидат безброј негативни е голема. Повеќе време ќе потрошиш мерејќи ја неговата неспособност отколку мислејќи за кој друг од понудените да гласаш
Јас луѓе не можам да се помирам со оние 3 зградишта карши стара железника станица,кај Бристол Мислам дека баш тие згради го запреа струењето на воздухот. Коцката има многу грешки во работењето,не би набројувала повеќе
Коце не дава дозвола за градба. Тие згради се под општина центар и министерство за транспрот и врски.
Ај да ти објаснам. Ќе го гласам било кој, само не Коце. Коце и неговите пајташи се олицетворение на злото и криминалот. Со нетрпение го чекам денот кога ќе си замине од градската фотелја. Кој сака нека дојде на негово место, ич не ми е гајле. Во никој случај не може да биде толку лош како Коце и крминиалната банда!!!
Па и за Коцката зборам,они се така усогласени Не би за тоа,кој колкави ингиреции има,и кој без кој може,или не може да направи
Исто ко што ако гласаш за Шилегов гласаш за Заев и неговите криминалци. За заев има плус додаток - гласаш за бугарско, грчко и албанско лоби.
Заев е криминалец,А шилегов е со него ни јас не гласам за криминал и поткуп,евро за мене,евро за црквата и евро за вицето.
Вашиот? Јас сум еден човек. Јас ниту те цитирав ни те означував ти мене ми се убаци со сосема десетта тема за која сум спремен да дискутирам ама со нормален човек не со партиски заслепен активист. За жал форумов изгледа е окупиран од такви. Имаше два тројца со различни ставови ама барем имаше по некој аргумент. Сега се сведува на навреди, кој бил лепши и се разбира чистиот воздух.
Срам ТРЕБА да имаме сите ние овде на форумов кои се препукаваме,навредуваме ...А ЗА КОГО..за едни исти говна кои не деградираат, кои мислат дека сме малоумни и ни кажуваат дека преку ноќ ќе станат супермени и дека со магично стапче ќе ги решат сите проблеми во државава..па погледните само на билбордите кои лажги се испишани..гнаса луге се сите, лопурди и саможивници...