Сигурно не во штаб како кај вас Знаете дека трескате глупости, ама морате. Наредба Ова се само ваши претпоставки. Докази слабо. За другиве од друга страна има еден куп. Дури и да се криминалци ко што викаш (а не сум толку заслепена па да верувам дека се чисти како солза) кога ќе ги ставиш на кантар, се знае чиј криминал натежнува дебело.
Од каде знаеш што се збори по штабови,јас појма немам ама ти очигледно ти е испран мозокот штом одиш по штабови
И... ништо Само сликовита илустрација на лицемерието околу фамата за двојазичност, ништо друго. Ах златни, на кого објаснувате... Заборавате дека имаше и такви што маршовите за чист воздух, критиките за небројните исечени дрва, референдумите против рудници — дури и сето ова го гледаа како масло на Сорос, масоните и илуминатите... На партиски индоктриниран ум не можеш да му објасниш ниту за важноста на чистата околина што дете во 1 одделение ја учи
Продавање двојазичност со албански билборди. Продавање двојазичност и амнестија за хашките случаи (затворањето на липковската брана, киднапирањето цивили од кичевско-тетовскиот регион и малтретирањето на мавровските работници). Продавање двојазичност а сега бегаат од чистата македонија и смрт за шиптарот само за плус гласче. Ни Бетмен не беше вемеро, ама сега е во извршен комитет
Се додека млади луѓе си ги закрвуваат односите поради тоа кој колку украл и што направил и да бранат една или друга страна нема да биде држава од нас, just sayin'
Лично сум против овој билборд (иако лично го немам видено ама ај ќе им верувам на порталиве) кој го поставил албанецот кандидат за советник на листата на ВМРО. На него нема никакво лого од ВМРО. Сепак не знам како овој еден билборд го поништува фактот дека СДС носи закон за двојазичност кој ќе ја преуреди државава. Која е спроедбата меѓу приватниов билборд и законот? Факт е дека СДС почна една глупа игра со албанците кои почна да ги пика во партија на раководни позиции што не ме чуди и ВМРО да ја прифати. Разликата меѓу мене и партискиот бот е што јас викам дека не е во ред тоа да се случува, а партискиот бот вика хаха ама им го спопикавме. Е овие навијачиве овде сигурно би немале ништо против некој од косово да дојде да гласа за петре да стане градоначалник а претходно ги колнеа тие од пустец. Инаку да, добар дел од маршовите се финансирани од разноразни невладини со таа цел. Еве сега ќе дојде зима ќе видиш колку луѓе ќе маршираат и ќе бидат активни како претходно. Многу малку, затоа што сега се на власт. И те молам за важноста на животната средина немој да објаснуваш. Таа тема е исполитизирана до даска. Реално кажи дали во Скопје треба да постои топлана, желазара, цементара и други фабрики? Дали треба да се затворат веднаш според твојата логика? Дали повеќе луѓе почнаа да се греат на дрва? Почнаа. Ама не најбитно е проширените булевари и зградите не струел воздухот. Дали има некој прочитано нешто на оваа тема или да се лупа безвезе. Дали знае некој колку денови е ветровито во Скопје? Дали има податоци за загадување од 1980, 1990, 2000, 2010? Дали е правена споредба? Кога било позагадено? Ти реков јас, сите знаеме како може да има чист воздух гланц - да се затвори све и да се стеснат булеварите.
@edenandrej Ти стварно мислиш дека вмро го поставил билбордот?Нели гледаш дека тоа е провокација од сдс. Јас воопто не паѓам на такви подли удари од сдс.
Се надевам, иако не видов никаде официјална реакција, мада колку спинуваат овие ќе треба нон стоп деманти да има.
Добро, а сте ја виделе програмата на Коце? Булшит. И тоа, толку голем и толку смешен, што навистина не знам кој нормален би гласал за него. Поголемиот дел од програмата е архитектонски неиздржан. Толку.
omg ubiec,besramnik,govedo on mene treva ke mi sadi sram da mu e gad eden ijuu treva zelenilo ijuuu so ke mi e treva, so ke mi e da sednam na klupa i da gledam zelenilo i deca kako si igraat vo toa zelenilo mn loso znaci stvarno ja sam mnogo uvredzena
Како што сдсовци си ги бранат своите ставови така и @veteruska си ги брани своите ставови. Сигурно @veteruska нема да подржува ослободување на терористи, промена на македонската историја, промена на име, химна, воведување на двојазичност, изградба на станови и вработување на мигранти.
Нели приметуваш дека само провоцираат остави ги кога немаат што да кажат само провоцирааат мене смешни ми се..... Гласаме за Коце број 13
Јас во забавната тема во насмевка за ВМРО се зафркавав дека им го наместиле албанскиот, ама Ветерувче сериозно така мислела Добро, како бе... Како може да сте до толку заслепени? Цел билборд у официјална политичка кампања им наместиле бе На глас се смеам
Ова ти нема врска со локални избори, ни вработување, ни менување на казик, ни историја. За локални избори се гледаат работи шро може локалната власт да ги направи. Со вакви мозоци како вас, на ВМРО црно му се пишува.
Ајде кажи ми за што се заложуваат кандидатите за градоначалници на сдс? Кандидатите на сдс се залагаат за истите работи како и Заеб, а тоа е се што горе ти наведов (ајде да ти повторам ослободување на терористи, промена на македонската историја, промена на име, химна, воведување на двојазичност, изградба на станови и вработување на мигранти) Градоначалниците на сдс веднаш во општните во кои би биле избрани би потпишале дозволи за изградба на станови за мигранти. Сега објасни ми како избирачкиот список од декември месец е исчистен. Ги снема наводните „фантоми“. Зошто кријат дека има повеќе од 30.228 гласачи во избирачкиот список. http://republika.mk/831907 Ја знаеме целта на сдс. Ниско се продавате за еден сендвич и за 190 денари од укината РДТ. Со такви мозоци како вашите на цела држава црно и се пишува.