Истото го видов и во избирачкото место каде што гласав јас. Ништо, никогаш не е случајно. И во мојата општина до 17.00 нема ни 50% излезност. За тие два часа до 19ч. имаат фаќано може за уво по тертипот на брколестата. Имало и тепачки, а богами и многу пари фрлање.
http://reporter.mk/nashi-faci/video-novinarkata-ja-naluti-ivona-talevska-na-sred-vesti/ Фацата на жената е прајслес. Ивончето некако нервозно сирото, тек сеа ќе живее ко мечка во пештера, радодајка една.
Како Нова Година се чекаат резулатите, посебно битни ми се за големите општини како Аеродром, Центар Карпош,К,Вода, да не збориме за Град Скопје Кога ќе се знае одприлика? Нестрплива сум @PogbaPol Не сум изненадена за нив , тие си се Сдсмовска општина од времето Кај пратиш?
Абе од кај ги копате информацииве, следам на макфакс, следам тиме.мк, следам твитер, следам ДИК?!?!??!
Очекувам победа на СДСМ во сите поголеми општини. За мојот Карпош не се сомневам, дефинитивно го испраќаме сегашниов градоначалник во историјата. Град Скопје, според мене, сигурно го добива СДСМ.
А за Кисела Вода ? Таму мислам ќе е тесничко ? Слават во Радовиш А за Струмица? Инфо? Штама Вмровците на Фб
Наградно прашање: Во кои општини победи дпмне? Секаде води СДСМ...е ова е растур систем (ко што вика Политико ). А ние овде читајќи 2-3ца што пишуваат мислиме дека народот не бил свесен....Гледате дека сепак свесен бил народот откако ги видоа бомбите Каде се од дпмне по тв да известуваат? Каде е Ѓорчев да се фали каде победиле? ТОЛКУ Е од дпмне!
Не е битно тоа остави ќе кажат наскоро Кој пресврт е ова Само Вевчани и Мак. Брод може ќе водат дпмне Лом прават СДСМ