Е, кај се од спротивен табор да пишат нешто од штаб? Нели ќе тепаа? Абе дај кажете нешто за Гостивар... еве ги свират со коли од сеа.. Таравари или Бејта?!
Изјава на Груевски: Имало нерегуларности во изборната кампања Сега очекувајте такви статуси на фб и на форуми....било нерегуларно Ама запамтете...КОЈ ГУБИ, ИМА ПРАВО ДА СЕ ЛУТИ. На тв викаат се уште ги нема дпмне да се јават
Зимај го Таравари таму за градоначалник, продадено Ми се одмиле човекот, друг министер за здравство ни треба
Може кај вас да победи, и ете изјавија сега дека во Штип водел дпмне за 500 гласа за 500 гласа еј Како станаа луѓето одеднаш врталешки? Сончогледи? И Охрид води СДСМ
Ја за сите си гласав да не дискриминирам. Иначе се шушка за Таравари дека ќе седне во фотеља по втор круг. На Сител турска серија а? Не им се праи муабет изглеа.
Мене ме плашат дпмновците малку Ги нема никаде па си викам одеднаш да не излезат со ШОКАНТНИ информации
Таму и во Карпош заслужуваат убедлив пораз ВМРО, дефинитивно најодвратни личности имаат таму за кандидати... И за тука во Аеродром само што слушнав дека води СДСМ
Кај нас во Свети Николе незнам каква е ситуација. Една советничка од СДСМ пишала статус за градот и одоздола и пишале честито победа Моментално немам ТВ и само тука вас што ве читам дознавам што се случува. Зарем највморвскиот град во корен што бевме, конечно ке паднат Дај Боже ајде да ги снема веќе. Уште не се појавиле на тв со прес? Едит - Кај нас СДСМ води со 500 гласа, најнови информации
Во секој момент се очекува прес на дпмне, што е тотално несвојствно за нив да се појават олку доцна...Досега 1000 пати требаше да се појават на тв и да се фалат кај освоиле, ама ете...ни на тв, ни на нет ги нема. Да се кладиме дека нема да ги признаат за регуларни изборите
Прес на 24 има...ВМРО. Нерегуларности имало. Да се враќам назад и да си реплицирам себе си пред 10 дена или да не арчам време?!
Многу рано некако си прогласивте победа, или така ми се чини Кај мене секако истиот победува, овде сдсм не се ни потрудија ни со кампања ни со кандидат